Διαφήμιση
Διαφήμιση
5 θαυματουργά βιολογικά ροφήματα που θα σε βοηθήσουν να... στεγνώσεις !!!
20-rofimata
 
Το παλεύετε να χάσετε τα περιττά κιλά που σας ταλαιπωρούν, λιώνετε στη γυμναστική, αλλά δε βλέπετε τα αποτελέσματα που θα επιθυμούσατε.

Μήπως μετά τη γυμναστική σας ανοίγει η όρεξη και χτυπάτε μια γουρνοπούλα ή ένα ταψί γαλακτομπούρεκο για να ισιώσετε ;
 
Κακά τα ψέματα λοιπόν καλή και η γυμναστική, αλλά πρέπει να συνδυαστεί και με μια σωστή διατροφή για να δείτε αποτελέσματα.

Ετσι λοιπόν εμείς σας προτείνουμε 5 θαυματουργά βιολογικά ροφήματα, που σε συνάρτηση με το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθείτε, θα σας βοηθήσουν να... στεγνώσετε !!!
 
1. Βιολογική λεμονάδα με φράουλες και μύρτιλα
Στύψτε λεμόνια και ρίξτε το χυμό τους στο μπλέντερ. Έπειτα προσθέστε λίγες φράουλες και μερικά blueberries και χτυπήστε τα καλά. Ο χυμός αυτός θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Αυτό τι σημαίνει;
 
 24-organic-life
 
Μα φυσικά λιγούρες stop! Επιπλέον, είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες, οι οποίες μας βοηθούν να αποβάλλουμε τις τοξίνες από το σώμα μας. Η βιταμίνη C που εμπεριέχεται στα λεμόνια θα σας βοηθήσει να νικήσετε το λίπος το συντομότερο δυνατό!
 
2. Βιολογικό σάι με λεμόνι και σμέουρα
Αν βαρεθήκατε το απλό τσάι, δοκιμάστε αυτή την εναλλακτική πρόταση. Το λεμόνι σας αποτοξινώνει ενώ τα σμέουρα σας χαρίζουν απλόχερα φυτικές ίνες που τόσο πολύ χρειάζεστε. Αν πάλι η επιλογή αυτή σας φαίνεται extreme, γυρίστε στο παραδοσιακό αλλά σούπερ αποτελεσματικό πράσινο τσάι που αποτελεί ιδανικό σύμμαχο στη μάχη σας με τα κιλά και την κυτταρίτιδα.
 
3. Βιολογικό λεμόνι και τζίντζερ
Το πικάντικο αυτό ρόφημα είναι πραγματικά θαυματουργό. Το τζίντζερ σας ανακουφίζει από τη ναυτία, αυξάνει το μεταβολισμό σας, μειώνει την όρεξή σας και σας βοηθά να κάψετε γρηγορότερα το περιττό λίπος. Το λεμόνι σε συνδυασμό με το τζίντζερ θα σας χαρίσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.
 
4. Βιολογικό πορτοκάλι και ρόδι
Ιδανικός φυσικός χυμός για να δώσετε ένα δυνατό boost στο μεταβολισμό σας δεν είναι άλλος από το πορτοκάλι σε συνδυασμό με ρόδι. Πλούσιος σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά θα γίνει ο νέος αγαπημένος σας φίλος.
 
5. Βιολογική λουίζα, τσουκνίδα και ιβίσκος
Τα βότανα αυτά θα γίνουν οι νέοι σας σύμμαχοι στη μάχη σας με τα περιττά κιλά. Ο ιβίσκος βοηθά το έντερο να λειτουργεί σωστά, η τσουκνίδα επιταχύνει τη διαδικασία αποβολής των τοξινών και τέλος η λουίζα σου κόβει την όρεξη και σε βοηθά να αδυνατίσεις.
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

Περισσότερα νέα διατροφής

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.