Διαφήμιση
Διαφήμιση
Η παπάρα σε σαλάτες και dip εστία χιλιάδων μικροβίων
09-salates 
 
Η γνωστή μας παπάρα στη σαλάτα, το βούτηγμα δηλαδή στο λάδι της σαλάτας με ψωμί, είναι υπεύθυνο για τη μεταφορά χιλιάδων βακτηρίων.
 
Σύμφωνα με το blogτου Χάρβαρντ και τον drΡόμπερτ Σμέρλινγκ που έκανε τη δημοσίευση, όταν κάποιος τρώει μια μπουκιά και ξαναβουτήξει το ψωμί ή το κράκερ στη σαλάτα ή το ντιπ, μεταφέρει άθελα του χιλιάδες βακτήρια, τα οποία μεταφέρονται στους υπόλοιπους που τρώνε από το ίδιο πιάτο.
 
Ο Σμέρλινγκ βασίστηκε σε παλαιότερη μελέτη, στην οποία μέσα σε 3 έως έξι «βούτες» στο ντιπ, μεταφέρονται 10..000 βακτήρια στο πιάτο.
 
Οι επιστήμονες λένε ότι το ανθρώπινο στόμα φιλοξενεί έως και 1.000 διαφορετικά είδη βακτηρίων, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται στελέχη που μπορεί να προκαλέσουν απειλητικές λοιμώξεις.
 
Τι μπορείτε να κάνετε ; Απλά γυρίστε ανάποδα τη μασημένη μπουκιά και βουτήξτε τη μεριά που είναι ανέγγιχτη.
 
Επίσης θέλει μεγάλη προσοχή, όταν βουτάτε το ψωμάκι στη σαλάτα με το χέρι, ειδικά όταν αυτό είναι… ακάθαρτο !!!
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.