Διαφήμιση
Αποστολή σταγόνα αγάπης στο Αιγαίο με το Ναυτίλο
Τρίτη, 20 Μάιος 2014 21:45
20-nautilos
 
Αποστολή 2014, «Σταγόνα Αγάπης στο Αιγαίο» με τον «ΝΑΥΤΙΛΟ»
 
Η Φυσιολατρική Λέσχη Φουσκωτών Σκαφών «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» οργανώνει και για το 2014 την Αποστολή Αγάπης σε επιλεγμένα νησιά του Αιγαίου. Φέτος έχει προορισμό το Μαράθι, Αρκιούς και Αγαθονήσι.
 
Η Αποστολή «Σταγόνα Αγάπης στο Αιγαίο» έχει κοινωνικό χαρακτήρα και προσφέρει στα ακριτικά νησιά μας Αρκιούς και Μαράθι ανάμεσα σε άλλα, εργαλεία, είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα.
 
Η αποστολή για το Αγαθονήσι περιέχει ανάμεσα σε άλλα, έντυπο υλικό/βιβλία και ηλεκτρονικό εξοπλισμό για τα σχολεία, φάρμακα, υλικά και ηλεκτρονικό εξοπλισμό για το Κέντρο Υγείας, τρόφιμα για τους κατοίκους κλπ.
 
Η αποστολή έχει βασικό σκοπό να ευαισθητοποιήσει στο κράτος, τις αρχές της περιφέρειας αλλά και μεμονωμένους πολίτες, οργανισμούς και άλλους φορείς αλλά και να θυμίσει σε όλους τις ξεχασμένες γωνίες της πατρίδας μας.
 
Τα σκάφη του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ» θα ξεκινήσουν από την Ανάβυσσο και το Λαύριο, την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014, συνολικά 8 σκάφη. Την Αποστολή μας θα ακολουθήσουν δημοσιογράφοι, εικονολήπτες, ηχολήπτες, φωτογράφοι, που θα καταγράψουν την δράση μας και τις ανάγκες των τριών νησιών.
 
Επιπρόσθετα θα γίνει καταγραφή και αναφορά στην όμορφη ακτογραμμή, στις παραλίες, τα ήθη και έθιμα των νησιών.
 
Το πρόγραμμα της Αποστολής είναι:
Αναχώρηση, Πέμπτη 29 Μαίου 2014
 
Άφιξη στην Πάτμο, Πέμπτη 29 Μαΐου όπου θα έχουν μεταφερθεί τα είδη πρώτης ανάγκης που έχουμε εξασφαλίσει για τα τρία νησιά
 
Άφιξη στο Μαράθι και τους Αρκιούς, Παρασκευή 30 Μαίου 2014
 
Άφιξη στο Αγαθονήσι, Σάββατο 31 Μαίου 2014
 
Επιστροφή Κυριακή 01 Ιουνίου 2014
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.