Διαφήμιση
Ο Βαρουφάκης με κράνος, η σύζυγος χωρίς. Δημιουργική ασάφεια και στις τροχαίες παραβάσεις
Δευτέρα, 06 Ιούλιος 2015 23:02
06-varoufakis
 
Αποχώρησε ο κος Βαρουφάκης από το υπουργείο Οικονομικών, βάζοντας έτσι σε νέες βάσεις τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές.
 
Μαζί του και η σύζυγος του η κα Δανάη Στράτου, η οποία καβάλησε τη μηχανή και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με τους φωτογραφικούς φακούς και τις κάμερες να παίρνουν φωτιά.
 
Όλα καλά θα μου πείτε, μόνο που χωρίς καμία πρόθεση κιτρινισμού, αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι πως η κα υπουργού ανέβηκε στη μηχανή χωρίς κράνος.
 
Βέβαια ο Γιάννης με το ένα ν φρόντισε να προστατέψει τα δικό του κεφάλι σε περίπτωση ατυχήματος, αφήνοντας εκτεθειμένο αυτό της συζύγου.
 
Πέραν λοιπόν από το έγκλημα για την ίδια του τη ζωή να κυκλοφορεί κάποιος χωρίς κράνος, αποτελεί όμως και τροχαία παράβαση που τιμωρείται με πρόστιμο 350,00 €.
 
Ο Βαρουφάκης όμως είναι υπεράνω νόμων. Άλλωστε η τροχαία παράβαση για κάποιους, φαίνεται πως αποτελεί μια απλή δημιουργική ασάφεια…
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.