Απίστευτο. Είναι μόλις 4 ετών και μοιάζει για… 60 !!!
03-bayezid
 
Απίστευτο. Είναι μόλις 4 ετών και μοιάζει για… 60 !!!
 
Είναι μόλις 4 χρονών και μοιάζει για 60. Πρόκειται για ένα αγοράκι από το Μπαγκλαντές, το οποίος πάσχει από μια σπάνια πάθηση.
 
Η μητέρα του Bayezid Hossain αποκάλυψε ότι όταν στα 14 της, γέννησε το γιο της, δεν άντεξε να τον κοιτάξει, αφού έμοιαζε με εξωγήινο.
 
03-bayezid-2
 
Το πρόσωπο του άτυχου παιδιού είναι πρησμένο, έχει χαλάρωση και μαύρες σακούλες, ενώ ο ίδιος υποφέρει από πόνο στις αρθρώσεις, έχει δυσκολία στην ούρηση και σπασμένα δόντια.
 
Το σπάνιο είδος προγηρίας που έχει, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τον αφήσει να ξεπεράσει τα 15 χρόνια ζωής, με τους γιατρούς να υποστηρίζουν ότι το πιθανότερο είναι να μην βρεθεί ποτέ θεραπεία για την πάθησή του.
 

«Η σωματική του ανάπτυξη είναι εντελώς αφύσικη. Δεν μοιάζει με κανένα άλλο παιδί. Μοιάζει με γέρο. Δεν μπορώ να αντέξω τον πόνο να βλέπω έτσι το πρώτο μου παιδί.
 
Τρομοκρατήθηκα όταν τον είδα πρώτη φορά. Ήταν σπαρακτικό για εμένα. Οι γιατροί μας προειδοποίησαν πως δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα» είπε σε συνέντευξή της η μητέρα του νεαρού αγοριού.
 
«Είναι πολύ πιο έξυπνος σε σύγκριση με τα άλλα παιδιά της ηλικίας του. Αντιλαμβάνεται την κατάστασή του, αλλά δεν θέλει να μιλά για αυτό. Απλά κλαίει όταν αισθάνεται άβολα» κατέληξε, τονίζοντας πως όταν επέστρεψε από το μαιευτήριο με το γιο της, οι άνθρωποι σχημάτιζαν ουρές έξω από το σπίτι της για να δουν το παράξενο αυτό θέαμα.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.