Διαφήμιση
Οι χειρότερες ατάκες που μπορείς να πεις σε μια γυναίκα μετά το sex
25-after 
Και ξαφνικά η βραδιά έγινε ερωτική. Τα σεντόνια πήραν φωτιά, ήταν όλα υπέροχα, μέχρι τη στιγμή που… άνοιξες τα στόμα σου !!!
 
Σύμφωνα με το womantoc.gr, αυτές είναι οι 11 ατάκες που δεν πρέπει ποτέ να πεις μετά το sex…
 
«Πως είπαμε το όνομά σου;». Εντάξει, η φράση αυτή δε συνηθίζεται, εκτός κι αν μιλάμε για one night stand. Εάν παρόλα αυτά ακουστεί από κάποιον που συναντάμε τον τελευταίο μήνα, καλύτερα να να μαζεύουμε και να φεύγουμε. Χωρίς καν να ντυθούμε, μπορώ να σου πω. Μη μπείτε στον κόπο να τον βρίσετε, θα πάει τελείως χαμένο το γαλλικό.
 
«Πωωωω, είμαι φοβερός εραστής, ο άτιμος!». Σιγά, ρε μεγάλε, μην είσαι και ο Τζον Χολμς. Δεν είσαι, στο λέμε εμείς.
 
«Σου άρεσε;». Τι είναι μωρέ το σε σεξ για να σου αρέσει; Τιραμισού; Το σεξ ή το φχαριστιέσαι ή τσου. Εάν υπερτερεί το «τσου» κανένας κριτικός διάλογος πάνω στο θέμα, μετά το τέλος της παράστασης, δεν μπορεί να επανορθώσει το κακό που έχει γίνει. 
 
«Είσαι πολύ ευλύγιστη. Δεν σου το είχα!». Τι δεν μου το είχες, βρε; «Κι εσύ μια χαρά τα πας κι ας είναι η κοιλιά σου πιο αγύμναστη κι από τους ζελέδες Γιώτης» είναι η μόνη ταιριαστή απάντηση στην περίπτωση του αγενούς τύπου με την υπερβάλλουσα αυτοπεποίθηση.
 
«Ρε συ, φώναζες πολύ. Θα μας άκουσαν οι γείτονες». Μάλιστα, σε μικροαστό πέσαμε. Που σκέφτεται το τι θα πουν οι γείτονες ακόμα κι όταν είναι υπό την επήρεια της λαγνείας. Ποιας λαγνείας δηλαδή; Ο θεός να την κάνει...
 
«Ευτυχώς έχεις το ίδιο όνομα με την πρώην μου και δεν μπερδεύομαι». Ίσως η πιο faux pas από όλες τις λάθος, μετασεξικές ατάκες του κόσμου. Σηκώνει μέχρι και.., μήνυση. Εννοείται ότι μετά από αυτό, το μόνο που του χρειάζεται για να καταλάβει την γκάφα του είναι να τον αποκαλούμε μόνιμα με λάθος όνομα. Ακόμα και κατά τη διάρκεια της φάσης.
 
«Η αδερφή σου είναι ελεύθερη;». Ουπς! Τι παίζει; Μήπως επιθυμεί να φτάσει στην αδερφή μου μέσω εμού; Γιατί, λίγα έχουμε δει να γίνονται στις ταινίες; Λίγα έχουμε δει να γίνονται στις οικογενειακές ιστορίες που ξεσκεπάζει η Πάνια;
 
«Πάω για ντους». Και ξαφνικά μια ιστορία της Μιράντα από το πάλαι ποτέ Sex and the City ζωντανεύει. Ναι, δεν λέμε να μην είναι καθαρούλης αλλά αμέσως -επαναλαμβάνουμε αμέσως- μετά το σεξ ντους; Κάποιος από σας τους δύο σε αυτό το δωμάτιο είναι υποχόνδριος -και δεν είσαστε εσείς.
 
«Καληνύχτα». Αυτό ήταν. Καληνύχτα, χαίρεται, αντίο και στα τσακίδια!
 
«Αύριο θα βγω με μία πρώην μου». Αυτή η δήλωση σημαίνει ότι α) δεν επιθυμεί σοβαρή σχέση και το λέει πλαγίως, β) ότι δεν του άρεσε το σεξ και το λέει ευθέως.
 
«Σόρι για τη διάρκεια. Πρώτη φορά μου συμβαίνει τόσο γρήγορα». Η λιγότερο ανώδυνη «λάθος» ατάκα. Ο μέσος όρος άλλωστε του σεξ, παγκοσμίως, είναι 2,5 λεπτά.
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.