Banner
Banner
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΖΩ ΣΤΙΣ 20/03/2014
Thursday, 13 March 2014 12:58
13-biozo 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΖΩ στην συνεδρίασή του την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014, αποφάσισε να προκηρύξει την Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης, για την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 στις 6:00 το απόγευμα, στην Αθήνα, στα γραφεία μας Μακμίλλαν 10, στο τέρμα Πατησίων.
 
Εγγραφές νέων μελών και πληρωμές καθυστερούμενων εισφορών μπορούν να γίνουν ακόμη και κατά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης με βάση το καταστατικό της Ένωσης. (Για το καταστατικό πατάς εδώ).
 
Στην Γενική Συνέλευση μπορούν να πάρουν μέρος όλα τα μέλη, αλλά να ψηφίσουν και να ψηφιστούν μπορούν μόνον τα ταμιακά εντάξει τακτικά μέλη της Ένωσης.
 
Το Δ.Σ. αποφάσισε να προτείνει στην Γενική Συνέλευση, τα πιο κάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
-Απολογισμός Δ.Σ. και Ε.Ε. & Πρόγραμμα Δράσης της ΒΙΟΖΩ για το 2014.
 
-Η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών, το μνημόνιο και οι δράσεις μας κατά της ακρίβειας (ΦΠΑ, ΔΕΗ, Διόδια, εισιτήρια κλπ).
 
-Η υπεράσπιση του περιβάλλοντος και των βιολογικών προϊόντων.
 
Διάφορα τρέχοντα θέματα.
Το Δ.Σ. καλεί όλους τους καταναλωτές να γραφούν στην Ένωση για να μπορέσει να παίξει σωστά τον ρόλο της στις απαιτήσεις του περιβάλλοντος και στην εποπτεία της αγοράς.
 
Ας συμμετάσχουμε όλοι στην Συνέλευση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΖΩ
 
Τα γραφεία μας βρίσκονται πολύ κοντά στο σταθμό του ηλεκτρικού «ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ» και πολύ κοντά στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, στην οδό: Μακ Μίλλαν 10, στο τέρμα της οδού Πατησίων (28ης Οκτωβρίου), στην Αθήνα
 
 
 
 
 
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.