Banner
ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ... ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Friday, 28 March 2014 11:51
28-autokinito
 
 
Ζει και κινείται ανάμεσα μας. Σίγουρα έχετε πέσει και εσείς πάνω σε κάποιον από τη συνομοταξία. Το χειρότερο ; Πιάνει τιμόνι στα χέρια του και οδηγάει αυτοκίνητο.
 
Μάλλον έχει πληρώσει για να πάρει το δίπλωμα, διαφορετικά θα τον είχαν ενημερώσει από τη σχολή πως δε μπορεί να παρκάρει όπου θέλει.
 
Φυσικά αναφερόμαστε στο μοναδικό είδος του πλανήτη, που δυστυχώς δεν πρόκειται ποτέ να εκλείψει. Είναι ο Ελληνάρας οδηγός, ο οποίος για μια ακόμη φορά αποδεικνύει πως δε σέβεται το συνάνθρωπο του.
 
Για την ιστορία, πέτυχα τον «κύριο» της φωτογραφίας σήμερα το πρωί στην Πετρουπόλεως. Καβάλησε το πεζοδρόμιο, έκλεισε τη δίοδο και εναπόθεσε όμορφα όμορφα επάνω στη μπάρα αναπήρων το αυτοκίνητο του.
 
Ακριβώς πίσω του ήμουν εγω με το δικό μου αυτοκίνητο, ψάχνοντας μέρος να παρκάρω. Περίπου 100 μέτρα πιο πάνω, είχε αρκετές διαθέσιμες θέσεις.
 
Αλλά όχι το παιδί δε μπορούσε να περπατήσει 100 μέτρα. Να πάθει τίποτα η υγεία του ;
 
 
 
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.