Banner
Στα μαλακά ο "ανδρας" των ΜΑΤ που χτύπησε τη φωτορεπορτερ Τ. Μπόλαρη. 8 μήνες με αναστολή η ποινή
Friday, 26 September 2014 13:47
 
26-mat
 
Στα μαλακά έπεσε ο «άντρας» των ΜΑΤ ο οποίος είχε χτυπήσει τη φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη. Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή.
 
Σύμφωνα με το protothema.gr ένοχο για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, αλλά αθώο για την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος έκρινε το δικαστήριο τον άνδρα των ΜΑΤ που τον Οκτώβριο του 2011 επιτέθηκε με γροθιές στη φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη, ενώ εκείνη κάλυπτε κινητοποιήσεις στο Σύνταγμα.
 
Στην αγόρευση της η εισαγγελέας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας ζήτησε την ενοχή του κατηγορουμένου σύμφωνα με το κατηγορητήριο, σημειώνοντας ότι δεν πρόκειται για χτύπημα απώθησης όπως ισχυρίσθηκε ο 27χρονος άνδρας των ΜΑΤ αλλά για σκόπιμο βίαιο πλήγμα στο πρόσωπο μιας γυναίκας φωτορεπόρτερ.
 
Στην απολογία του ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι η φωτορεπόρτερ τον προκάλεσε προσπαθώντας να του βγάλει το φίλτρο από το πρόσωπο.
 
Στο δικαστήριο κατέθεσαν και πέντε φωτορεπόρτερ αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό. Στις καταθέσεις τους έκαναν λόγο για αναίτια επίθεση σε βάρος της φωτογράφου και γιατί -όπως είπαν- εκείνη την ώρα είχαν λήξει οι κινητοποιήσεις.
 
Οι υπόλοιποι μάρτυρες στις καταθέσεις τους ανέφεραν ότι η συνάδελφος τους Τατιάνα Μπόλαρη δεν έχει προκαλέσει ποτέ την αστυνομία, ενώ σημείωσαν ότι την ημέρα του συμβάντος είχαν καταγραφεί δύο τουλάχιστον περιστατικά στα οποία άνδρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν σε φωτορεπόρτερ που κάλυπταν τις συγκρούσεις.
 
Ο πρόεδρος των φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος ανέφερε ότι για πρώτη φορά τιμωρείται άνδρας των ΜΑΤ που χτυπά φωτορεπόρτερ στην Ελλάδα.
 
Ο ίδιος επισήμανε ακόμη πως οι Έλληνες φωτορεπόρτερ έκαναν έκθεση στις Βρυξέλλες με θέμα τα χτυπήματα που έχουν δεχθεί από τα ΜΑΤ κατά την διάρκεια διαδηλώσεων και επεισοδίων και μένουν ατιμώρητοι. 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.