Banner
Στην 6η θέση το μέγεθος. Τί τελικά μετράει στα μάτια μιας γυναίκας
28-megethos-3
 
Αν και πολύ λόγος έχει γίνει για το μέγεθος, τελικά αυτό φαίνεται να μπαίνει σε τελευταία μοίρα, μιας και σύμφωνα με έρευνα τις γυναίκες τις απασχολεί πρωτίστως η εμφάνιση, αλλά και η διάμετρος, με το μέγεθος να έρχεται μόλις στην 6η θέση.
 
Ειδικότερα, η γενική αισθητική του εμφάνιση είναι το πρώτο και κυριότερο χαρακτηριστικό που προσέχουν οι γυναίκες. Το δεύτερο είναι η εμφάνιση της τριχοφυΐας γύρω από αυτό.
 
Την τρίτη θέση μοιράζονται η εμφάνιση του δέρματός του και η διάμετρός του, ενώ στην πέμπτη θέση βρίσκεται το σχήμα της βαλάνου του πέους.
 
organic-life
 
Το μήκος του βρίσκεται μόλις στην έκτη θέση, ενώ έβδομη είναι η εμφάνιση γενικότερα του οσχέου και όγδοη η θέση και το σχήμα του στομίου της ουρήθρας.
 
Οι ερευνητές λένε πως τα ευρήματά τους επιβεβαιώνουν εκείνα προγενέστερων μελετών οι οποίες είχαν δείξει ότι για τις περισσότερες γυναίκες το μέγεθος του πέους δεν έχει καμία σημασία και πως η πλειονότητα είναι ικανοποιημένες με τα «προσόντα» των ερωτικών συντρόφων τους.
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

Περισσότερα από την ενότητα sex και σχέσεις

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.