Διαφήμιση
Σχέσεις και σεξουαλική υγεία


Πόσο διαρκεί το sex. Ποιοί λαοί είναι... πρωταθλητές
26-sex-9Πολλοί άνδρες ανησυχούν για τους… χρόνους τους με συνέπεια να έχουν στο μυαλό τους μη ρεαλιστικές προσδοκίες γεγονός, που τους «γεμίζει» με έντονο άγχος κατά τις ερωτικές τους περιπτύξεις
Περισσότερα...
 
Ecosexuals. Οι άνθρωποι που κάνουν σεξ με τη Γη, με σκοπό τη σωτηρία της
24-ecosexual9Ecosexuality. Η νέα τρέλα η οποία φυσικά ήρθε και στην Ελλάδα. Δεν πρόκειται απλά για sex στη φύση, αλλά για οργασμούς με λουλούδια, δέντρα και γενικότερα τη Γη, με σκοπό τη… σωτηρία της !!! 
Περισσότερα...
 
14 μύθοι γύρω από το sex και η κατάρριψη τους
25-sex-9Η έρευνα των τελευταίων δεκαετιών έχει ρίξει φως στο πεδίο της σεξουαλικότητας κι έχει αποκαλύψει πως, σε πολλές περιπτώσεις, αυτό που έμοιαζε μια κοινώς αποδεκτή αλήθεια δεν ίσχυε στην πραγματικότητα.
Περισσότερα...
 
Οι άγνωστοι εχθροί της ερωτικής ζωής
17-provlimata-9Οι κρυφοί εχθροί της ερωτικής ζωής. Πως τα κρύα πόδια, ένα μπούκωμα, το ποτό και ακόμα 5 σαμποτερ μπορούν να καταστρέψουν την ερωτική σας ζωή
Περισσότερα...
 
10 ιατρικοί λόγου που επιβάλλουν το συχνό sex
22-sixno-sex-9Ποιος είπε πως το sex είναι ιδανικό για την ικανοποίηση μας και μόνον ή για λόγους διαιώνισης του είδους ; Δείτε 10 ιατρικούς λόγους που επιβάλλεται να κυλιστείτε άμεσα στα... παπλώματα !!!
Περισσότερα...
 
Οι ευγενικοί και δίκαιοι πιο ελκυστικοί από τους πλούσιους
11-zeugari-9Ερευνα φέρνει τα πάνω κάτω, στον τομέα των σχέσεων, αφού φαίνεται πως οι γυναίκες δεν έλκονται περισσότερο από τους πλούσιους, αλλά από τους ευγενικούς, τους δίκαιους και τους γενναιόδωρους.
Περισσότερα...
 
Τα TOP 10 σημάδια πως ξέρεις να βάζεις φωτιά στο... κρεβάτι !!!
05-sex-9Εάν λοιπόν θες να δεις « πόσα ψάρια πιάνεις » στο σεξ και εάν είσαι η γυναίκα δυναμίτης που ο κάθε άντρας ονειρεύεται, δώσε έμφαση στα παρακάτω σημάδια που υποδηλώνουν πως ξέρεις να τον κάνεις… τούρμπο !!!
Περισσότερα...
 
Το... μέγεθος ανησυχεί τους άνδρες
megethos-9Πολλοί άνδρες ανησυχούν για το μέγεθος του ανδρισμού τους αλλά σύμφωνα με νέα έρευνα η ανησυχία τους δεν σχετίζεται με την πραγματικότητα.
Περισσότερα...
 
Ποιό είναι το φυσιολογικό μέγεθος του πέους

aggouriΤώρα λοιπόν εύλογα θα μου αναρωτηθείτε. Τί είναι καλύτερο ; Μεγάλο σε μήκος, παχύ ή σκληρό ; Γιατί; Χάθηκε να είναι και τα τρία, θα σας απαντήσω εγώ…

Περισσότερα...
 
5 tips που ακολουθούν οι γυναίκες που έχουν πάντα οργασμό
02-orgasmos-9Πολύς λόγος γίνεται για το sex και τον οργασμό των γυναικών. Δες τα 5 tips που ακολουθούν όσες έχουν οργασμό κάθε φορά.
Περισσότερα...
 
Γιατί οι γονείς δεν εγκρίνουν το σύντροφο σου
man 9Η θεωρία της εξέλιξης υποδηλώνει ότι οι γονείς θέλουν για τις κόρες και για τους γιους τους έναν καλό και προστατευτικό / υποστηρικτικό σύντροφο. Αυτό θα τούς αρκούσε.
Περισσότερα...
 
10 ιατρικοί λόγοι που το sex κάνει καλό
30-sex-9Η καλή σεξουαλική υγεία είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική σωματική, ψυχολογική και συναισθηματική υγεία ενός άνδρα, υποστηρίζουν οι ειδικοί. Το σεξ μπορεί να επηρεάσει θετικά τα πάντα. 
Περισσότερα...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2016 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.