Διαφήμιση
Σχέσεις και σεξουαλική υγεία


Ποιό είναι το φυσιολογικό μέγεθος του πέους

aggouriΤώρα λοιπόν εύλογα θα μου αναρωτηθείτε. Τί είναι καλύτερο ; Μεγάλο σε μήκος, παχύ ή σκληρό ; Γιατί; Χάθηκε να είναι και τα τρία, θα σας απαντήσω εγώ…

Περισσότερα...
 
5 tips που ακολουθούν οι γυναίκες που έχουν πάντα οργασμό
02-orgasmos-9Πολύς λόγος γίνεται για το sex και τον οργασμό των γυναικών. Δες τα 5 tips που ακολουθούν όσες έχουν οργασμό κάθε φορά.
Περισσότερα...
 
Γιατί οι γονείς δεν εγκρίνουν το σύντροφο σου
man 9Η θεωρία της εξέλιξης υποδηλώνει ότι οι γονείς θέλουν για τις κόρες και για τους γιους τους έναν καλό και προστατευτικό / υποστηρικτικό σύντροφο. Αυτό θα τούς αρκούσε.
Περισσότερα...
 
10 ιατρικοί λόγοι που το sex κάνει καλό
30-sex-9Η καλή σεξουαλική υγεία είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική σωματική, ψυχολογική και συναισθηματική υγεία ενός άνδρα, υποστηρίζουν οι ειδικοί. Το σεξ μπορεί να επηρεάσει θετικά τα πάντα. 
Περισσότερα...
 
Η απροθυμία για sex συνδέεται με την εικόνα του σώματος
sex 9Ειδικά στη σύγχρονη κοινωνία, όπου τα σεξουαλικά ερεθίσματα βομβαρδίζουν καθημερινά τη ζωή των ανθρώπων, μέσα από εικόνες και κείμενα της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και των περιοδικών
Περισσότερα...
 
Και οι γυναίκες υποφέρουν από πρόωρο οργασμό

20-prooros-9Τελικά, η πρόωρη κορύφωση στη διάρκεια του σεξ δεν αποτελεί μόνο ανδρικό … μειονέκτημα αλλά εντοπίζεται και στις γυναίκες. 

Περισσότερα...
 
9 λόγοι που μαρτυρούν πως η σχέση δεν έχει μέλλον
24-9-logoi-na-xoriseis-9Μπορεί να έχεις βαρεθεί να βγαίνεις ραντεβού με την ελπίδα να συναντήσεις τον κύριο Τέλειο και να είσαι έτοιμη να συμβιβαστείς με την πιο μετριοπαθή εκδοχή του που η τύχη έριξε στον δρόμο σου.
Περισσότερα...
 
Το σημείο G είναι ολόκληρη περιοχή σύμφωνα με τους επιστήμονες
09-orgasm-g-9Η υπέρτατη σεξουαλική ηδονή στις γυναίκες δεν σχετίζεται με το θρυλικό σημείο G, το οποίο δεν υπάρχει καν, αλλά με μία ολόκληρη περιοχή των γεννητικών οργάνων, υποστηρίζουν επιστήμονες από την Ιταλία.
Περισσότερα...
 
Γιατί οι γυναίκες θέλουν τα... "κακά αγόρια"
17-kaka-paidia-9Οι γυναίκες έλκονται από τα κακά παιδιά. Είναι γεγονός. Μπορεί να μην τα παντρεύονται τελικά, αλλά σίγουρα τα ερωτεύονται. Κι όταν μια γυναίκα έχει καεί μια φορά από ένα τέτοιο άντρα συνήθως δεν διστάζει να επαναλάβει το ίδιο λάθος.
Περισσότερα...
 
Το one night stand τονώνει την αυτοεκτίμηση
02-sex-9Το περιστασιακό σεξ αυξάνει την αυτοεκτίμηση και την ικανοποίηση ενώ μειώνει το άγχος και τον κίνδυνο εμφάνισης κατάθλιψης, σύμφωνα με μία νέα αμερικανική μελέτη.
Περισσότερα...
 
Πότε ο γυναικείος οργασμός είναι εντονότερος ;
13-orgasmos-9Πότε είναι πιο δυνατός ο γυναικείος οργασμός ; Ένα ερώτημα που απασχολεί τον σωστό εραστή, ο οποίος επιθυμεί να ικανοποιήσει και την ερωτική του σύντροφο.
Περισσότερα...
 
Ποιές γυναίκες κάνουν περισσότερο σεξ
30-sex-9Μια νέα αμερικάνικη έρευνα, έρχεται να αποκαλύψει ποιες γυναίκες κάνουν περισσότερο σεξ, ανάλογα με τον φιλικό κύκλο που ζούνε.
Περισσότερα...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2016 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.