HAPPY HOUSE εναλλακτικό βιβλιοπωλείο στο Ληξούρι Κεφαλλονιάς

happy-house

happy_house_logoTo εναλλακτικό βιβλιοπωλείο Happy House στο Ληξούρι Κεφαλλονιάς, προσφέρει στους φίλους του βιβλίου ταυτόχρονα την άνεση του σύγχρονου και μοντέρνου βιβλιοπωλείου αλλά και την οικειότητα και το ζεστό περιβάλλον του αγαπημένου χώρου.

Θα βρείτε εκδόσεις σχετικά με την υγεία, τις εναλλακτικές θεραπείες, τα βιολογικά προϊόντα, την καλλιέργεια, την οικολογία, τη μελισσοκομία αλλά και οτιδήποτε άλλο και εάν αναζητάτε από κλασσική λογοτεχνία, έως ημερήσιο τύπο.

Προς εξυπηρέτηση της τοπικής κοινωνίας, το Happy House διαθέτει επίσης αναλώσιμα, μελάνια, φωτοτυπίες, είδη ζωγραφικής, εκπαιδευτικά παιχνίδια, σχολικά είδη κ.α.

Επειδή τα βιολογικά προϊόντα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι στη διατροφή των ιδιοκτητών, εντός του καταστήματος θα βρείτε επιλεγμένα βοτανικά ροφήματα.

Happy House
Βαλαωρίτου 3 Ληξούρι Κεφαλλονιάς 282 00
Τηλ.: 26710-92411
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.