ΒΙΟΕΥΜΑΙΟΣ βιολογικά κρεοπωλεία στην Καλλιθέα

bioevmeos-kr
 
bioevmeos-farma-2Βιο: Το πρώτο συνθετικό της λέξης βιολογικός, παραπέμπει στη ζωή. Συνειρμικά στο άκουσμα της λέξης Βιο, ο καταναλωτής σκέπτεται ότι το συγκεκριμένο προϊόν παράγεται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, προκειμένου να προσεγγίζει τα φυσικά προϊόντα.
 
Εύμαιος: Μυθικό ομηρικό πρόσωπο, καταγεγραμμένος ως ο πρώτος χοιροβοσκός στο παλάτι του Οδυσσέα, ο οποίος παρέμεινε πιστός κι αφοσιωμένος καθ’όλη την διάρκεια της απουσίας του.
 
Από τα δύο αυτά συνθετικά, δηλαδή από την πίστη και την αφοσίωση στα βιολογικά προϊόντα, γεννήθηκε ο ΒιοΕύμαιος.
 
Στο Ελληνόκαστρο Τρικάλων, σε μια ιδιόκτητη φάρμα, που πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, που τίθενται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, λειτουργεί από το 2000, μια υπερσύγχρονη χοιροτροφική μονάδα.
 
Το 2002, η εταιρεία Βιοευμαιος πιστοποιήθηκε από τη ΒιοΕλλάς ως βιολογική μονάδα, προκειμένου να διαθέτει βιολογικό χοιρινό κρέας.
 
Στο πέρασμα των ετών και στα πλαίσια ανάπτυξης του κύκλου εργασιών, η ΒιοΕυμαιος προχώρησε σε συνεργασία με φάρμες εκτροφής βόειου κρέατος, πτηνών – πουλερικών και αμνοεριφίων, και ξεκίνησε τη χονδρική διάθεση όλων των ειδών κρέατος.
 
Η συνεργασία αυτή διέπεται από αυστηρούς κανόνες και περιλαμβάνει το διαρκή ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια εκτροφής από μια εξειδικευμένη ομάδα γεωπόνων, τεχνολόγων τροφίμων και κτηνιάτρων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος.
 
Όλες οι ενταγμένες φάρμες είναι πιστοποιημένες από τη ΒΙΟΕΛΛΑΣ, ενώ για τη συρρίκνωση του κόστους παραγωγής ακολουθούνται κοινές πρακτικές σε ότι αφορά την προμήθεια των ζωοτροφών, του προγραμματισμού παραγωγής και της τελικής διάθεσης του προϊόντος.
 
Η ΒΙΟΕΥΜΑΙΟΣ λειτουργώντας με γνώμονα τη ανάδειξη του βιολογικού κρέατος ως βασικό συστατικό της ανθρώπινης διατροφής, παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας στοχεύοντας στην ευχαρίστηση του καταναλωτή.
 
Για το λόγο αυτό, αφουγκράζοντας τις καταναλωτικές απαιτήσεις, τον Οκτώβριο του 2013 ξεκίνησε τη λειτουργία του υποκαταστήματος λιανικής στην Καλλιθέα Αττικής.
 
Η εταιρεία διαθέτει νωπά προϊόντα μοσχαρίσιου και χοιρινού κρέατος, αμνοερίφια, κοτόπουλα και γαλοπούλες.
 
Προμηθεύει καταστήματα βιολογικών προϊόντων, εστιατόρια, ξενοδοχεία, παιδικούς σταθμούς και εταιρείες.
 
ΒioEYMAIΟΣ: Η διατροφική υπεραξία των βιολογικών προϊόντων στην πιο προσιτή μορφή της.
 
Βιοεύμαιος
Αριστείδου 124 και Ματζαγριωτάκη Καλλιθέα 176 72
Τηλ.: 210-9512903
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2017 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.