ΣΟΥ ΤΖΟΚ ΚΑΙ ΜΟΞΑ εγχειρίδιο αυτοθεραπείας / Χριστίνα Μπιτζανάκη

su-jok-moxa

su_jok_bookΤον 21ο αιώνα οι εναλλακτικές θεραπείες, φαίνεται να παίρνουν την θέση τους στην καρδιά κ την λογική των ατόμων που αναζητούν αποκατάσταση των θεμάτων υγείας που τους ταλαιπωρούν, χωρίς φαρμακευτικές αγωγές !!!

Η μέθοδος SUJOK με ταχύτητα αμεσότητα ευκολία δυναμισμό δίνει μόνιμα αποτελέσματα σε θέματα υγείας είτε στο σωματικό είτε στο ψυχολογικό είτε στο συναισθηματικό "πόνο".

Στα ελληνικά το βιβλίο ΣΟΥ ΤΖΟΚ Κ ΜΟΞΑ των εκδόσεων ΕΝ Αρμονία αποτελεί σημαντικό οδηγό με πλούσιο έγχρωμο φωτογραφικό υλικό, για την αντιμετώπιση του σωματικού πόνου.
 
Με την καθοδήγηση  των φωτογραφιών κ χρήση μόξας σπόρων η μικροβελόνων για όσους τολμούν, βιώνει κάνεις την ικανοποίηση της αυτοαποκατάστασης και ανακούφισης από τα καθημερινά μικροπροβλήματα της κόπωσης η των τραυματισμών που ταλαιπωρούν και στερούν το χαμόγελο και την ηρεμία που όλοι έχουμε ανάγκη.

Θα το βρείτε σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία η με τηλ παραγγελίες στην εκδότρια οδοντίατρο κα Μπατζανάκη Χριστίνα, η οποία είναι και εκπαιδεύτρια 1ου επίπεδου Σου Τζοκ στα Χανιά της Κρήτης

Εν Αρμονία - Χριστίνα Μπιτζανάκη
Τηλ.: 28210-50600
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.