ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ βιολογικά φρούτα - λαχανικά

to-peribolaki-
 
 
to-peribolaki-oriz-3ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ ξεκίνησε από το 2000 να παράγει 100% βιολογικής καλλιέργειας προϊόντα, σε έναν μοναδικό χώρο συνολικής έκτασης 280 στρεμμάτων στα Γεράνεια Όρη.

Στο Περιβολάκι θα βρείτε βιολογικά φρούτα, ζαρζαβατικά και λαχανικά εποχής, καθώς επίσης και βιολογικά τυροκομικά, όσπρια, σιτηρά, γάλα, αυγά από κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής και χωριάτικο ψωμί.

Όλα δική μας παραγωγής και αποκλειστικής διάθεσης.

Σας περιμένουμε λοιπόν για μια γευστική δοκιμή, αλλά και μια ξενάγηση στους χώρους μας και στη φύση!
 
Τα προϊόντα μας
Όλα μας τα προϊόντα τα διαθέτουμε oi ίδιοι, απευθείας σε βιολογικές λαϊκές αγορές της Αθήνας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής τους σε όλη την Ελλάδα.

Εκτός από τα βιολογικά λαχανικά και τα φρούτα μας, στο Περιβολάκι θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως βιολογικές σάλτσες, μαρμελάδες, ζυμαρικά, τραχανάδες, χωριάτικες πίτες, κουλουράκια, κέικ και πολλά άλλα εδέσματα με βάση αλεύρων παραγωγής μας όπως αλεύρι δίκοκκο, μαυραγάνη, καλαμπόκι και άλευρα οσπρίων.

Το πάρκο μας
Απολαύστε στιγμές μοναδικής χαλάρωσης αλλά και μάθησης σε έναν χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο για επισκέψεις τόσο από σχολεία όσο και ατομικές.

Ελάτε με την παρέα ή την οικογένειά σας και μάθετε τα πάντα γύρω από την παραδοσιακή καλλιέργεια, δοκιμάστε φρούτα, λαχανικά και τυριά ή απλά ελάτε για τον Κυριακάτικο καφέ σας και μια βόλτα στην περιοχή.

Πάρτε το καλαθάκι σας και μαζέψτε μόνοι τα λαχανικά σας αφήνοντας τα παιδιά σας να διασκεδάζουν στην παιδική χαρά μας.

Σας περιμένουμε.

Το Περιβολάκι
Άγιος Λουκάς Μεγάρων 191 00
Τηλ.-Fax.: 22960-90053 / Κιν.: 6948 076 493
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οδηγός αγοράς

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.