STONE STORIES BY ALBANDAKIS είδη κρυσταλλοθεραπείας / feng shui

stone-stories b

stone-stories-prStone Stories by Albandakis.
Η φυσική δύναμη των κρυστάλλων, η επιστημονική γνώση και η μακρόχρονη παρουσία μας στο χώρο των λίθων, μας καθιστούν το αρτιότερο κατάστημα  σε ότι έχει σχέση γύρω από την πέτρα.
 
Στα καταστήματα μας θα βρείτε  την μεγαλύτερη ποικιλία  αλλά και τις καλύτερες τιμές / ποιότητα  διότι κάνουμε δικές μας εισαγωγές, σε ορυκτά για συλλογή (από τον ευρύτερο ελλαδικό χώρο αλλά και από όλο τον κόσμο).
 
Αναζητήστε προϊόντα για διακόσμηση του χώρου σας μοναδικά αντικείμενα, απολιθώματα, ακανόνιστες κατεργασμένες πέτρες για κόσμημα, πέτρες και συμβουλές για κρυσταλλοθεραπεία γεωλογικά εργαλεία και όργανα, ενεργειακά αντικείμενα και κατασκευές μάνταλα.
 
Ακόμα, feng shui αντικείμενα, κρυστάλλινα μουσικά μπολ για καθαρισμό και ενεργοποίηση του χώρου, κρυστάλλινα digeri doo, μελωδικά πετρόφωνα, εκκρεμή,  θεραπευτικούς κινεζικούς μαγνήτες, πέτρινα φωτιστικά, ρεσώ, αιθέρια έλαια, ενεργοποιημένο ύδωρ για την αύρα και τον χώρο.
 
Σεμινάρια με την γνωστή κρυσταλλοθεραπεύτρια  Ιωάννα Shakila Μπράτη, βιβλία και cds.
 
Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον ορυκτό πλούτο που κρύβετε μέσα στην γη μας και να επωφεληθείτε από τις θεραπευτικές ιδιότητες των λίθων.Γνωρίστε τον πατέρα των λίθων και θεραπευτή Χαλαζία, τον εξωτικό Τανζανίτη, το μυθικό Σμαράγδι, τις Πέτρες των Σαμάνων, τον Μαλαχίτη και εκατοντάδες άλλους λίθους.
 
Stone Stories
1) Καλαμιώτου 17 Αθήνα Τηλ.: 210-3231661 / Fax.: 210-3231695
2) Ρόμβης & Κολοκοτρώνη Αθήνα Τηλ.: 210-3232688 (χονδρική)

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.