Profile Organic Life
profile_1
profile_2

Organic Life. Ενας οδηγός, όλη η... αγορά !!!
Ο Organic Life αποτελεί ετήσια έκδοση, η οποία διανέμεται (κυρίως δωρεάν) καθ`όλη τη διάρκεια του έτους. Παράλληλα λειτουργεί υποστηρικτικά και στο internet το παρόν ηλεκτρονικό περιοδικό-οδηγός αγοράς για τα βιολογικά προϊόντα και τις εναλλακτικές θεραπείες, το οποίο σκοπό έχει να ενημερώσει τόσο τον καταναλωτή όσο και τον επαγγελματία για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο.

Στην αρχική σελίδα φιλοξενείται και ο εύχρηστος online οδηγός αγοράς, στον οποίο θα μπορέσετε εύκολα και γρήγορα να αναζητήσετε οτιδήποτε και αν ψάχνετε.

Καλό... σερφάρισμα.

Profile...

 
Free Press
 O οδηγός Organic Life διανέμεται εντελώς δωρεάν από τα παρακάτω σημεία:
-Βιολογικές λαϊκές
-Καταστήματα βιολογικών προϊόντων
-Επιλεγμένα φαρμακεία ομοιοπαθητικής
-Σταθμούς ΜΕΤΡΟ & ΗΣΑΠ
-Εκθέσεις βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών.
 
•Πανελλαδικά και στα περίπτερα μαζί με δώρο !!!
Στην προσπάθεια μας ο οδηγός να απευθυνθεί σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μερίδα καταναλωτών, κυκλοφορεί πανελλαδικά και στα περίπτερα μαζί με ένα δώρο. 

•Δωρεάν διανομή από ΜΕΤΡΟ & ΗΣΑΠ.
Ένα στοίχημα το οποίο καλείται να κερδίσει ο οδηγός, είναι να καταφέρει να «ανοίξει» την αγορά. Ετσι, διανέμεται εντελώς δωρεάν και από σταθμούς του ΜΕΤΡΟ και του ΗΣΑΠ.

•Δωρεάν η δική σας σελίδα στο internet !!!
Με κάθε καταχώρηση στον οδηγό, δώρο η δική σας σελίδα στο internet, η οποία φιλοξενείται στην παρούσα online εφημερίδα - οδηγό αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών !!!

•Μικρά νέα και... συμβουλές.
Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο στήσιμο του εντύπου. Ο οδηγός περιλαμβάνει στο κάτω μέρος κάθε σελίδας, χρήσιμες συμβουλές και μικρά νέα σε μορφή tips. Με αυτόν τον τρόπο κεντρίζει το ενδιαφέρον του αναγνώστη και τον ενημερώνει εύκολα και ευχάριστα χωρίς να τον κουράζει με μεγάλα και ανούσια κείμενα.

•Ο τέλειος ... συνδυασμός.
Εργαλείο για τον επαγγελματία αλλά και πυξίδα στα χέρια του καταναλωτή, το έντυπο κάνει τη διαφορά. Ο συνδυασμός της πολυετούς εμπειρίας μας ( από το 2001 ), σε συνάρτηση με τις νέες ιδέες και την επιλογή έμπειρου επιτελείου συνεργατών, αποτελούν εγγύηση... επιτυχίας !!!

•Οραμα ...
Όραμα μας, η άψογη συνεργασία, με όλους εσάς που ασχολείστε με τα βιολογικά προϊόντα και τις εναλλακτικές θεραπείες, ώστε όλοι μαζί να επιτύχουμε να τους δώσουμε τη θέση που τους αξίζει. Την κορυφή.
Γιατι... μαζί μπορούμε καλύτερα !!!

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το κόστος των καταχωρήσεων και τα εκπτωτικά πακέτα, κάντε κλικ εδώ...


                                                                                   Με εκτίμηση

                                                                            Παναγιώτης Μερεντίτης
                                                                                Υπεύθυνος Εκδοσης

Σημ.: Τα άρθρα και κείμενα υγείας τόσο στην έντυπη όσο κσι ηλεκτρονική μορφή του Organic Life έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας. 
 


organic-stigmes
 
 
 
 
 
 
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.