Banner
Banner
Πριν μετακινούμενων κτηνοτρόφων από το 2019. Αφορά και τη βιολογική κτηνοτροφία
Tuesday, 23 January 2018 16:21
23-biologiki-ktinotrofia 
 
Ένα νέο πριμ θα ισχύσει για τους κτηνοτρόφους και της βιολογικής, από το 2019, αφού σχεδιάζεται να επιδοτηθεί η μετακινούμενη κτηνοτροφία.
 
Το νέο μέτρο αναμένεται να συνδυαστεί με τις ενισχύσει της βιολογικής κτηνοτροφίας και αφορά την αναστολή της βόσκησης στην αρχή της κύριας βλαστητικής περιόδου από µετακινούµενους κτηνοτρόφους, και ανέρχεται στα 10,5 € / στρέμμα.
 
organic-life
 
Η Ενωση Εκτροφέων Βραχυκερατικής Φυλής, ανέφερε σχετικά: «H ένταξη εκτροφών αυτόχθονων φυλών ζώων στις ∆ράσεις της Βιολογικής Κτηνοτροφίας συνάγει εξ ορισµού µε τη λογική και τις προϋποθέσεις της Βιολογικής, που προωθούν την καλλιέργεια τοπικών ποικιλιών φυτών και την εκτροφή αυτοχθόνων φυλών ζώων, οι οποίες είναι πιο ανθεκτικές σε ασθένειες και πιο καλά προσαρμοσμένες στις δύσκολες συνθήκες των ορεινών και νησιωτικών περιοχών».
 
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

 

Περισσότερα βιολογικά νέα

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner