Banner
Banner
Πραγματοποιήθηκε στις 15 Απριλίου το πρώτο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βιολογικών
Tuesday, 16 April 2024 19:32
16 eborikos-sillogos biologikon 
 
Πραγματοποιήθηκε στις 15 Απριλίου το πρώτο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βιολογικών
 
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα στις 15/04/2024, η πρώτη συνεδρίαση για το 2024, του Εμπορικού Συλλόγου Βιολογικών Προϊόντων.
 
Να θυμίσουμε, πως οι αρχαιρεσίες για το νέο ΔΣ, πραγματοποιήθηκαν στα μέσα του προηγούμενου μήνα, ύστερα από μια σύντομη ενημέρωση, για τη δράση του συλλόγου και μια ιδιαίτερα εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, μεταξύ των μελών. 
 
 
 
 
Στο συμβούλιο, το οποίο ξεπέρασε τις τρεις ώρες σε διάρκεια, σχεδιάστηκε ο νέος στρατηγικός σχεδιασμός, και οι επόμενες κινήσεις του σωματείου, για το άμεσο μέλλον, οι οποίες ως κύρια στόχευση, έχουν την εξωστρέφεια του κλάδου και την προώθηση των βιολογικών προϊόντων, με στοχευμένες δράσεις, για τις οποίες θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση στο ερχόμενο διάστημα.
 
Ιδιαίτερη έμφαση, δόθηκε και στην ενδυνάμωση του Εμπορικού Συλλόγου Βιολογικών Προϊόντων, με τον εμπλουτισμό του με περισσότερα μέλη, τα οποία δραστηριοποιούνται στο χώρο των βιολογικών.
 
 
 
 
Δικαίωμα εγγραφής στο σύλλογο, έχουν όλοι όσοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά με τα βιολογικά.
 
 
Σκοπός του Εμπορικού Συλλόγου Βιολογικών
Σκοπός του Εμπορικού Συλλόγου Βιολογικών Προϊόντων, είναι η εκπροσώπηση του κλάδου και η γενίκοτερη ενίσχυση των βιολογικών προϊόντων.
 
Αίτηση εγγραφής νέου μέλους, στον Εμπορικό Σύλλογο Βιολογικών Προϊόντων.
Εάν ασχολείστε επαγγελματικά με τον κλάδο των βιολογικών και σας ενδιαφέρει να γίνετε μέλος, συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής μέλους στον Εμπορικό Σύλλογο Βιολογικών Προϊόντων κάντε κλικ εδώ ) και στείλτε τη στο mail:   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE

 
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.