Banner
Banner
Ο ORGANIC LIFE ΣΤΟ AGRO QUALITY FESTIVAL 2012
Tuesday, 26 June 2012 12:24

organic_life

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Agro Quality Festival 2012 το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 22-24/06/2012 στην υπαίθρια οδό του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Το ιδιαίτερα θερμό κλίμα που επικράτησε τις ημέρες αυτές, είχε ως αποτέλεσμα η έκθεση να αποτελέσει ιδανικό προορισμό για βόλτα, ιδίως τις βραδινές ώρες.

agroquality

Ο επισκέπτης είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει αλλά και να αγοράσει παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα, αφού οι συμμετοχές στη συντριπτική τους πλειοψηφία αποτελούσαν συμμετοχές από περιφέρειες με μεγάλο αριθμό εκθετών.

Τα βιολογικά προϊόντα έδωσαν το στίγμα τους και φέτος στη διοργάνωση. Εκτός του Organic Life που διανεμήθηκε δωρεάν από το περίπτερο μας, συναντήσαμε και τους παρακάτω συνεργάτες μας:

-ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. Βιολογικό μέλι, βασιλικός πολτός, γύρη, σαπούνια και κρέμες.

-ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΟΣΧΟΥΤΑ. Βιολογικά συκοπάστελα, μαρμελάδες, ξερά σύκα κλπ.

-AMALTHIA. Σαπούνια και κρέμες από βιολογικές πρώτες ύλες.

aksion_esti

moshoutas


amalthia


Ραντεβού του χρόνου…    


Επιστροφή στα βιολογικά νέα
   

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.