Banner
Banner
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΙΔΡΥΕΙ H OPRAH
Wednesday, 14 November 2012 13:23

oprahΕίναι ίσως η πιο διάσημη και αναγνωρίσιμη παρουσιάστρια παγκοσμίως. Παρουσιάζει μία από τις πιο πετυχημένες εκπομπές, έχει δικό της κανάλι, ιστοσελίδα, περιοδικό και σύντομα, Βιολογικά προϊόντα με την υπογραφή της Oprah.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα της εφημερίδας New York Post, η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια, έκανε αίτηση στον Αμερικανικό Οργανισμό για Ευρεσιτεχνίες και Σήματα Κατατεθέν (U.S. Patent and Trademark Organization), ώστε να βάλει τη δική της «επωνυμία» σε προϊόντα και υπηρεσίες όπως: "Oprah's Organics," "Oprah's Farm" και "Oprah's Harvest".

Όλα τα παραπάνω είναι μέρος της βιολογικής φάρμας που κατέχει η πλουσιότερη γυναίκα της τηλεόρασης, στο Μάουι . Μερικά από τα προϊόντα που στοχεύει να λανσάρει είναι βιολογικά dressing για σαλάτες, βιολογικές σούπες, λαχανικά και ποτά. Επίσης βιολογικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και αφρόλουτρα.

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Oprah. Αποτελεί ελπιδοφόρο γεγονός πως όλο και περισσότεροι διάσημοι ανα την υφήλιο, επενδύουν στην υγεία του ανθρώπου

Επιστροφή στα βιολογικά νέα


 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.