Banner
Banner
Να καταθέσουν οι βιοκαλλιεργητές του Μετρου 11 Βιολογικά τα παραστατικά αναλύσεων και πιστοποίησης καλεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ
Thursday, 21 December 2017 14:03
22-biologika 
 
Με εγκύκλιο που δημοσίευσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ καλεί τους βιοκαλλιεργητές που είναι ενταγμένοι στο Μέτρο 11 Βιολογική Γεωργία, να καταθέσουν ηλεκτρονικά τα παραστατικά εξόφλησης των εργαστηριακών αναλύσεων και πιστοποίησης.
 
Τα τιμολόγια θα πρέπει να να έχουν κατατεθεί διαδικτυακά από 19/02/2018 έως 26/03/2018 και θα πρέπει να είναι εξοφλημένα.
 
24-organic-life
 
 
Η εγκύκλιος αναφέρει σχετικά:
Σύμφωνα με το προαναφερόμενο θεσμικό πλαίσιο και κατ’ εφαρμογή του άρθρου 14 (παρ. Β) της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 οι δικαιούχοι καταθέτουν ηλεκτρονικά στην διαδικτυακή εφαρμογή του Μέτρου (https://p2.dikaiomata.gr/Organics16/ ) τα παραστατικά συμμόρφωσης ειδικών διατάξεων, ήτοι:
 
•παραστατικά του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (ΚΦΑΣ) για το κόστος των εργαστηριακών αναλύσεων για τις δράσεις 11.1.1. και 11.2.1 συνοδευόμενα από παραστατικά εξόφλησης
 
•παραστατικά του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (ΚΦΑΣ) για το κόστος πιστοποίησης ξεχωριστά για τη δράση 11.2.1, συνοδευόμενα από παραστατικά εξόφλησης.
 
Η ανάρτηση των παραστατικών στην διαδικτυακή εφαρμογή θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Φεβρουαρίου 2018 έως τις 26 Μαρτίου 2018.
 
Το σύνολο των παραστατικών για το πρώτο έτος εφαρμογής θα πρέπει να έχουν εκδοθεί και εξοφληθεί στο διάστημα από 31/5/2017 (έναρξη δεσμεύσεων 1ου έτους εφαρμογής) έως την ημερομηνία κατάθεσης. Σημειώνεται ότι, το παραστατικό θα πρέπει να αναφέρει στην περιγραφή “Για την ενταγμένη εκμετάλλευση στη Δράση 11.1.1 ή 11.2.1 του
Μέτρου 11 του Π.Α.Α. 2014-2020.
 
Το σύνολο των παραστατικών (χωρίς ΦΠΑ) θα πρέπει να είναι εξοφλημένα προκειμένου να ληφθούν υπόψη για την επιλεξιμότητα της δαπάνης. Σε περίπτωση που το ποσό του εκδιδόμενου παραστατικού είναι μεγαλύτερο του εκάστοτε ισχύοντος ορίου εγχρήματης συναλλαγής σύμφωνα με τον ΚΦΑΣ, θα πρέπει επιπλέον να επισυναφθεί και αποδεικτικό/α πληρωμής με τη χρήση κάρτας ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής.
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

 

Περισσότερα βιολογικά νέα

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.