Banner
Banner
Τον Μάρτιο η ΚΥΑ για τις αγορές βιοκαλλιεργητών
Thursday, 14 February 2019 22:08
14-bio 
Τον Μάρτιο η ΚΥΑ για τις αγορές βιοκαλλιεργητών
Εντός Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η απαραίτητη τροποποίηση στον νόμο, ώστε μέσα στον Μάρτιο να υπογραφεί η ΚΥΑ, για τις αγορές βιοκαλλιεργητών, που λιμνάζει από το 2014, όπως αναφέρει η Ένωση Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Βορείου Ελλάδας ( ΕΑΒΒΕ ), ύστερα από συνάντηση που είχε με τον Προϊστάμενο του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Βόρειας Ελλάδας :
«Την Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων της Ένωσης Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Βόρειας Ελλάδας (ΕΑΒΒΕ) με τον Προϊστάμενο του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, κ. Αγγελόπουλο Γεώργιο.
 
 
organic-life
 
Στη συνάντηση, η Πρόεδρος της ΕΑΒΒΕ κα Χρυσούλα Σκορδίτη και ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΒΒΕ κ. Νίκος Ιωάννου, εκπροσωπώντας τους συναδέλφους βιοκαλλιεργητές της Αττικής, Σερρών και Πέλλας, ενημέρωσαν τον κ. Αγγελόπουλο σχετικά με τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στην υπόθεση της νομοθέτησης των αγορών παραγωγών βιολογικών προϊόντων, ενός θέματος που λιμνάζει από το 2014.
 
Σε συνέχεια της συνάντησης, το Γραφείο του Πρωθυπουργού της Θεσσαλονίκης ενημέρωσε τηλεφωνικά την ΕΑΒΒΕ ότι στο ερώτημα που υπέβαλε σχετικά με τα όσα συζητήθηκαν, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απάντησε ότι εντός του Φεβρουαρίου θα γίνει μία απαραίτητη τροποποίηση του Νόμου (η τρίτη τροποποίηση από το 2014), για να ακολουθήσει εντός του Μαρτίου η υπογραφή της ΚΥΑ που θα καθορίζει το πλαίσιο λειτουργίας των αγορών παραγωγών βιολογικών προϊόντων.
 
 
 
 
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει πολιτική βούληση για να λυθεί το θέμα και ότι το ενδιαφέρον που έδειξε η πολιτεία την τελευταία τριετία θα υπερβεί τις γραφειοκρατικές αδράνειες αλλά και τα όποια συμφέροντα προσπαθούν να εμποδίσουν τη νομοθετική κατοχύρωση των αγορών παραγωγών βιολογικών προϊόντων».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
 
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.