Banner
Banner
Feel the love του Αγ. Βαλεντίνου στα nice n easy / organic bistrot restaurant
Thursday, 06 February 2020 21:25
06-nice-n-easy 
 
Σε ένα χώρο στρωμένο με αστερόσκονη από τις μεγάλες δόξες του παλιού Χόλιγουντ θα γιορτάσουμε εφέτος τον Άγιο Βαλεντίνο.
 
Νοσταλγικά και μοντέρνα, λαμπερά και με ανήσυχη γαστρονομική καρδιά, τα “Nice n easy” στο Κολωνάκι και στην hip Κηφισιά φτιάχνουν αισθαντική ατμόσφαιρα με υπέροχες jazzy μουσικές.
 
 
organic-life
 
Tα all day healthy bistrot “Nice ’Easy” που δημιούργησε ο σεφ Χρήστος Αθανασιάδης και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Χριστοφορίδης, έγιναν από την πρώτη στιγμή σημείο αναφοράς με σήμα κατατεθέν την πρωτοπορία στο healthy lifestyle και την cinefil αίσθηση του χώρου.
 
Για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου  “Nice ’Easy” προτείνουν ένα πολύ ξεχωριστό, ένα φίνο και κοσμοπολίτικο μενού σε απολύτως value for money τιμή.
 
 
 
 
Πολυτελή υλικά, αρώματα και συνδυασμοί γεύσεων που προκαλούν ευγενικά τις αισθήσεις από τα χέρια του σεφ Νίκου Μάρα,  μας οδηγούν πιρουνιά -πιρουνιά σε μια από τις πιο elegant εξόδους “για δύο", σε ολόκληρη την πόλη.
 
Ομήρου 60 και Σκουφά, Κολωνάκι, 210 3617201
Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά, 210 8082014
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.