Συμβουλές για τη συντήρηση του ψωμιού.
|
Read more...
|
Συμβουλές για να προμηθευτούμε τα καλύτερης ποιότητας σαρακοστιανά εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.
|
Read more...
|
Γιουβαρλάκια με πλούσια σούπα αυγολέμονο. Ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο, αγαπημένο σε μικρούς και μεγάλους.
|
Read more...
|
Δοκιμάσετε όποιο συνδυασμό θέλετε και ανακαλύψετε νέες γεύσεις.
|
Read more...
|
Κάποιοι λένε ότι το γάλα μπορεί να καταναλωθεί λίγες μέρες μετά την ημερομηνία λήξης του, ενώ άλλοι συνιστούν να το πετάξετε σε λίγες ημέρες μετά από το άνοιγμα.
|
Read more...
|
Παρά τη δημοτικότητά τους, οι χύτρες ταχύτητας μπορεί να προκαλέσουν έκρηξη οδηγώντας στο θάνατο και σε σοβαρούς τραυματισμούς.
|
Read more...
|
Κάθε τρόφιμο είναι γεμάτο με θρεπτικά συστατικά όπως, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λίπη, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
|
Read more...
|
Κατά τη διαδικασία του τηγανίσματος οι μελιτζάνες μετατρέπονται σε ένα είδος σφουγγαριών που απορροφούν αδηφάγα λάδι.
|
Read more...
|
Πώς να πλύνετε τη ζάχαρη από μια κατσαρόλα; Υπάρχουν αρκετοί αποδεδειγμένοι τρόποι για να γίνει αυτό.
|
Read more...
|
Τα σαλιγκάρια πολλοί τα θεωρούν εξαιρετική λιχουδιά.
|
Read more...
|
Υπάρχουν κάποιοι χρυσοί κανόνες που πρέπει να γνωρίζετε για την παρασκευή άριστης ζύμης.
|
Read more...
|
Αν θέλετε να τρώνε ευχάριστα τα παιδιά το κρεμμύδι και να μην καίγονται, υπάρχει ένα κολπάκι.
|
Read more...
|
Εμμονικοί με το κρέας, καταναλώνουμε όλο και λιγότερα φρούτα, λαχανικά και ψάρια.
|
Read more...
|
Είναι σίγουρα πολύ πιο υγιεινό να προσφέρουμε τα τυριά κομμένα, από το να αφήνουμε τους επισκέπτες μας να προσπαθήσουν να τα κόψουν μόνοι τους.
|
Read more...
|
Στην κουζίνα, πολλά αντικείμενα μπορεί να μολυνθούν από μικρόβια.
|
Read more...
|