Σύμφωνα με την επιστήμη, νιώθουμε μεγαλύτερη επιθυμία να φάμε κάτι που οπτικά είναι όμορφο.
|
Read more...
|
Τα μαύρα σταφύλια είναι συνήθως γλυκά και γνωστά για το έντονο μπλε-μωβ χρώμα τους, που τα κάνει να φαίνονται σχεδόν μαύρα.
|
Read more...
|
Η βιταμίνη Β12 υπάρχει σε πολλά τρόφιμα.
|
Read more...
|
Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπους και χοληστερόλης και πολλές δυνατότητες μαγειρέματος.
|
Read more...
|
Αν θέλεουμε να διαφυλάξουμε την υγεία μας, καλό είναι να παρατηρήσουμε με ποια σειρά τρώμε το φαγητό μας.
|
Read more...
|
Επί της ουσίας, αναφέρουν, βάφτισαν τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς «νέες γονιδιωματικές τεχνικές», σε μια προσπάθεια να μπουν τα μεταλλαγμένα στη διατροφή μας, από την… πίσω πόρτα.
|
Read more...
|
Τα φιστίκια Αιγίνης, τα έφερε ο γιατρός Νίκος Περόγλου το 1896, από την Συρία.
|
Read more...
|
Τα σταφύλια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Μεσογειακής διατροφής, οποία από πολλούς θεωρείται η υγιεινότερη διατροφή στον κόσμο.
|
Read more...
|
Οι γυναίκες που κάνουν φυτοφαγική διατροφή, έχουν 33% μεγαλύτερο κίνδυνο να πάθουν κάταγμα στο ισχίο.
|
Read more...
|
Το να διασφαλίσετε ότι η διατροφή σας είναι υγιεινή σημαίνει ότι λαμβάνετε την κατάλληλη ποσότητα βιταμινών και θρεπτικών συστατικών.
|
Read more...
|
Δείτε πως μπορείτε με έναν εύκολο τρόπο να εξαλείψετε αυτές τις μυρωδιές. Το μόνο που θα χρειαστείτε, είναι ένα κατσαρολάκι με νερό και |
Read more...
|
Οι τρόποι με τους οποίους οι ηθοποιοί χάνουν πολλά κιλά, σε σύντομο χρονικό διάστημα, είναι συχνά οριακά επικίνδυνοι.
|
Read more...
|
Το ταχίνι είναι μία λιπαρή πάστα από ψημένο, τριμμένο και ξεφλουδισμένο σουσάμι.
|
Read more...
|
Υπάρχει σχέση μεταξύ της κατανάλωσης περισσότερου κρέατος -ιδιαίτερα κόκκινου και επεξεργασμένου- και του αυξημένου κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων.
|
Read more...
|
Η κακή διατροφή ευθύνεται για περισσότερους θανάτους από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα κινδύνου υγείας παγκοσμίως.
|
Read more...
|