Πόσες φορές δεν έχεις προσπαθήσει να βάλεις αλάτι και προς έκπληξη σου διαπιστώνεις πως ενώ η αλατιέρα είναι γεμάτη, αυτό αρνείται πεισματικά να πέσει
Για όλα ευθύνεται η υγρασία, η οποία κάνει τους κρυστάλλους να κολλάνε και να πετρώνουν, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να περάσουν από τις τρύπες του σκεύους.
Η λύση ακούει στο όνομα ρύζι. Ανοιξε την αλατιέρα και πρόσθεση μερικούς κόκκους ρυζιού. Αυτό θα απορροφά την υγρασία, ώστε θα ξεφορτωθείς το πρόβλημα μια και… καλή !!!
Περισσότερα θέματα Υγείας...
|