Ποιο είναι το σωστό μήκος που πρέπει να έχει το παλτό σου;
22-palto
 
Η αλήθεια είναι πως η αγορά ενός παλτό δε είναι εύκολη υπόθεση. Αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, καθώς μας συντροφεύει στις κρύες μέρες αλλά και νύχτες του χειμώνα για αρκετά χρόνια.
 
Για αυτό ακριβώς το λόγο πριν καταλήξουμε τελικά στην αγορά του ένα και μοναδικού θα πρέπει να έχουμε κάνει μια καλή και ολοκληρωμένη έρευνα και να είμαστε σίγουρες πως μέσα σε αυτό αισθανόμαστε άνετα, είναι αρκετά ζεστό- μιας και αυτή είναι η κύρια χρήση του- όπως επίσης ότι κολακεύει στο μέγιστο τη σιλουέτα μας.
 
Γιατί εκτός από την πρακτικότητά του σημασία έχει και να τονίζει ακόμα περισσότερο το απαράμιλλο στυλ μας.
 
Ωστόσο, για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να λάβουμε υπόψη κάποια πολύ σημαντικά tips τα οποία έχουν να κάνουν κυρίως με το σωστό μήκος παλτό που θα επιλέξεις.
 
Είναι ένα πρόβλημα για τις περισσότερες από εμάς, καθώς μπορεί να αγοράσουμε κάποιο πολύ εντυπωσιακό και iconic παλτό, το οποίο όμως να μην μας αναδεικνύει καθόλου.
 
 
Θα σε συμβούλευα αν έχεις την δυνατότητα και το ανάλογο budget να επενδύσεις κάποια παραπάνω χρήματα σε ένα καλής ποιότητας παλτό, διότι αποτελεί κομμάτι διαχρονικό και στόχος σου είναι να σε βγάλει ασπροπρόσωπη για αρκετό καιρό.
 
Κοντό παλτό
Αν είσαι petite και νιώθεις ότι χάνεσαι μέσα στα φαρδιά και μακριά χειμωνιάτικα παλτό και jackets, τότε έχω να σου πω πως ιδανικό μήκος παλτό είναι το κοντό, δηλαδή αυτό που τελειώνει στο ύψος των γοφών.
 
Έτσι, αφήνει ακάλυπτα τα πόδια- που είναι και το δυνατό σου σημείο- δείχνοντάς τα μακρύτερα και ακόμα πιο λεπτά, με αποτέλεσμα να φαίνεσαι πιο ψηλή.

Extra tip! Για να δείχνεις ακόμη πιο ψηλή επέλεξε ένα παλτό σε ροζ και γενικότερα παστέλ μονόχρωμες αποχρώσεις. Οι γήινοι αυτοί τόνοι δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας πιο ψηλής μακρόστενης σιλουέτας.
 
Μεσαίο παλτό
Είναι το ρούχο που τελειώνει λίγο πιο κάτω από τους γοφούς και συγκεκριμένα στην μέση των μηρών. Ταιριάζει όχι μόνο στις πιο μικροκαμωμένες μιας και δεν τους αφαιρεί πόντους, αλλά και στις πιο ψηλές γυναίκες.
 
Αν πάλι, ανήκεις στις γυναίκες που δεν είναι πολύ ψηλές, αλλά έχουν περιφέρεια και έντονες αλλά πάντα θηλυκές καμπύλες τότε πρέπει σίγουρα να επιλέξεις ένα μεσαίου μήκους παλτό,γιατί αυτό έξυπνα σε δείχνει αυτομάτως πιο ψηλή και πιο αδύνατη.
 
Extra tip! Προσθέτοντας ένα απλό και chic ζωνάκι στην μέση του παλτό σου καταφέρνεις να δείχνεις ακόμα πιο ψηλή, με πιο λεπτή μέση και αδιαμφισβήτητα ανεπιτήδευτα στυλάτη.

Παλτό 3/4
Θα το χαρακτηρίζαμε το all time classic που φτάνει μέχρι το γόνατο.
 
Όπως αναφέρει το maxmag.gr, αν και σχετικά πιο μακρύ ταιριάζει σίγουρα στις ψηλές γυναίκες, δείχνοντάς τες πολύ κομψές αλλά ταυτόχρονα και στις λίγο πιο κοντές, αρκεί βέβαια να μην υπερβαίνει το ύψος του γονάτου, γιατί τότε πίστεψε με το αποτέλεσμα μόνο κολακευτικό δεν θα είναι.
 
Αν ωστόσο είσαι αρκετά petite, τότε καλύτερα να μην το προτιμήσεις. Για εσένα που αγαπάς το ζωηρά prints και βαριέσαι τα πιο απλά minimal patterns, τότε αυτό το πανωφόρι είναι η ευκαιρία σου να εκτοξεύσεις το στυλ σου, καθώς αυτό το ύψος ενδείκνυται για έντονα prints.
 
Μακρύ παλτό
Ψηλά κορίτσια σας ζηλεύουμε γιατί το μακρύ παλτό που καλύπτει όλο το μήκος του ποδιού, δεν ταιριάζει σε όλες μας. Σε εσάς όμως ταιριάζει απόλυτα, αναδεικνύοντας στο μέγιστο τα θηλυκά και ψηλόλιγνα χαρακτηριστικά σας, ενώ ταυτόχρονα δεν σας δείχνει καθόλου άχαρες.
 
Ένα μυστικό για να απογειώσετε το outfit σας είναι να επιλέξετε ένα μακρύ πανωφόρι με μεγάλο γιακά και σε αποχρώσεις γήινες, camel αλλά και χακί. Εμπιστευτείτε με και όλοι θα νομίζουν πως μόλις προσγειωθήκατε από κάποια πρωτεύουσα της μόδας.
 
Extra tip! Το κόλπο με το ζωνάκι στην μέση του παλτό μπορείς να το εφαρμόσεις και στο μακρύ και στο 3/4 παλτό και είναι η τέλεια επιλογή για εσένα που έχεις μια πιο μονοκόμματη σιλουέτα και θέλεις η μέση σου να φαίνεται πιο λεπτή και θηλυκή.
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr ;

Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.