Διαφήμιση
Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να πλένεις τα πινέλα του μακιγιάζ σου
27-pinela
 
Προ καραντίνας το μακιγιάζ ήταν για όλες μας μέρος της ρουτίνας ομορφιάς μας.
 
Με το που ξυπνούσαμε το πρωί, καθαρίζαμε το πρόσωπό μας, απλώναμε τις κρέμες μας και έπειτα προχωρούσαμε με το make up για να είμαστε όμορφες και περιποιημένες στη δουλειά μας όλη την ημέρα.
 
Τις τελευταίες μέρες, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Με τη νέα καραντίνα να βρίσκεται σε εξέλιξη, οι περισσότερες επιστρέψαμε σε καθεστώς τηλεργασίας, μένουμε στο σπίτι και κατ’ επέκταση βαφόμαστε λίγο έως καθόλου.
 
Αυτόματα, αυτή η νέα συνθήκη και ο άπλετος ελεύθερος χρόνος μάς δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθούμε με beauty ζητήματα, τα οποία ίσως και να περνούσαν σε δεύτερη μοίρα όσο ήμασταν σε έντονους ρυθμούς καθημερινότητας.
 
organic-life
  
Ένα από αυτά είναι και ο καθαρισμός των πινέλων μακιγιάζ. Η αλήθεια είναι πως τώρα δεν τα χρησιμοποιούμε και άρα μπορούμε να τα φροντίσουμε και με το παραπάνω.
 
Αν και κανονικά, αυτή η διαδικασία θα έπρεπε να συμβαίνει μια φορά την εβδομάδα. Αναρωτιέσαι γιατί;
 
Διότι τα πινέλα και τα βουρτσάκια μακιγιάζ, που ακουμπάς στο πρόσωπό σου, συγκεντρώνουν πλήθος βακτηρίων, μικροβίων και λιπαρότητας, με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολο να εμφανίσεις σημάδια ακμής και άλλους ερεθισμούς στο δέρμα σου…
 
Αν, λοιπόν, τόσο καιρό είχες αμελήσει τη φροντίδα των πινέλων μακιγιάζ, ήρθε η ώρα να τα περιποιηθείς όπως ακριβώς πρέπει.
 
balloon-tsantes
  
Πώς θα το κάνεις αυτό; Χρησιμοποιώντας δύο πολύ απλά υλικά, που έχεις στο σπίτι σου: κρεμοσάπουνο και ελαιόλαδο.

Σύμφωνα με το plus.queen.gr, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις σε ένα μπολ ίση ποσότητα των δύο υλικών και με το κάθε πινέλο να ανακατεύεις το μείγμα.
 
Αφού περάσεις από αυτό το αυτοσχέδιο καθαριστικό όλα τα πινέλα σου, έπειτα θα τα τοποθετήσεις κάθετα κάτω από τρεχούμενο, δροσερό νερό μέχρι να απομακρυνθεί πλήρως το μείγμα.
 
Τέλος, τα τοποθετείς οριζόντια πάνω σε πετσέτα ή απορροφητικό χαρτί κουζίνας μέχρι να στεγνώσουν εντελώς. Πραγματικά, δεν είναι πολύ εύκολη διαδικασία;
 
Ελπίζουμε να την εφαρμόσεις και θα δεις... Και τα καλλυντικά σου θα απλώνονται καλύτερα και το δέρμα σου θα πάψει να εμφανίζει ξαφνικά σπυράκια ή κοκκινίλες.
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.