Banner
Banner
ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗ ΧΙΟ
Wednesday, 05 October 2011 16:00

dio

Εκδήλωση με θέμα «Βιολογική Γεωργία - Μετάβαση στη Ποιότητα»
Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011,
Ώρα 17.30 , ΧΙΟΣ
(Πολυχώρος CITRUS, Κάμπος Χίου)

Ο Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ, πραγματοποιεί ενημερωτική ομιλία για την βιολογική γεωργία, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, ώρα 17.30,  στον Πολυχώρο CITRUS,  στον Κάμπο Χίου.

Το  θέμα της ομιλίας είναι «Βιολογική Γεωργία - Μετάβαση στη Ποιότητα» και ομιλητής θα είναι ο κος Δημήτρης Γραμματής,  Περιφερειακός Διευθυντής  Αιγαίου του Οργανισμού ΔΗΩ.

Η ενημερωτική ομιλία πραγματοποιείται με την ευκαιρία της παράλληλης διοργάνωσης στο νησί,  του εκπαιδευτικού προγράμματος "Joint IT-Enhanced Organic & Sustainable Education Training Course"

Στόχος της εκπαίδευσης είναι η καλύτερη κατανόηση των εξελίξεων στο χώρο της βιολογικής γεωργίας, της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και της χρήσης σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων, προκειμένου να προωθηθούν καινοτόμες μέθοδοι για την ανάπτυξη της γεωργίας και στην Ελλάδα, με χρήση σύγχρονων βιολογικών μέσων. Επιπλέον, φιλοδοξεί να ενθαρρύνει τον διάλογο ανάμεσα στους επαγγελματίες και τους καταναλωτές σχετικά με τις αρχές και τους στόχους της βιολογικής γεωργίας, τη θετική επίδρασή της στο περιβάλλον, καθώς και τη σωστή εκμετάλλευση των πόρων της Βιολογικής Γεωργίας. Οι στόχοι της εκπαίδευσης συνάδουν απόλυτα με το Σχέδιο Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα βιολογικά τρόφιμα και τη γεωργία, με βασικό σύνθημα «Βιολογική Γεωργία. Καλή για τη φύση, καλή και για εσάς».

Σας περιμένουμε
Πληροφορίες: Οργανισμός ΔΗΩ, 210 8224384

Επιστροφή στα δελτία τύπου





 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner