ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ Η ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ βιολογικά κρεοπωλεία στην Ηλιούπολη

biologiko-kreopoleio-i-kefalonia
 
biologiko-kreopoleio-kefaloniaΤο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία με πίστη στην παράδοση και στην ελληνική παραγωγή, εδω και χρόνια προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό υψηλής ποιότητας ελληνικά παραδοσιακά και βιολογικά κρέατα, με ταυτότητα από αμιγώς ελληνικές φάρμες.

Το σύγχρονο εξοπλισμένο βιολογικό κρεοπωλείο μας στην Ηλιουπολη, το οποίο έχει δημιουργηθεί συμφώνα με τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, περιλαμβάνει: Πέντε ψυκτικούς θαλάμους για την φύλαξη ξεχωριστά μοσχαρίσιου κρέατος, χοιρινού, αμνοεριφίων και πουλερικών, διασφαλίζοντας έτσι σωστές συνθήκες ψύξης και συντήρησης. Επιπλέον διαθέτει ψυχωμένες συσκευές κοπής κιμά (για την αποφυγή αλλοιώσεων).

Ειδική αδεία εργαστηριού για παράγωγη δικών μας παρασκευασμάτων (όπως λουκάνικα μοσχαρίσια - χοιρινά, ρολό κοτόπουλο - χοιρινό - μοσχάρι, μπιφτέκι μοσχαρίσιο -κοτόπουλο - κεμπαπ, σεφταλιές, κλέφτικα χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ).

Επίσης διαθέτουμε παραδοσιακά και βιολογικά τυριά και διάφορα άλλα προϊόντα.

Ο επαγγελματισμός και η συνείδηση μας...
Τα τελευταία χρόνια συμφώνα με τα διατροφικά σκάνδαλα στην κτηνοτροφία όπως η νόσος των τρελών αγελάδων και η χρήση αυξητικών ορμονών και φαρμάκων μας οδήγησαν και στην πώληση βιολογικού κρέατος πιστοποιώντας το κατάστημα μας από το μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης ΒΙΟ ΕΛΛΑΣ.

Έτσι διπλά στο αγνό παραδοσιακό ελληνικό φρέσκο κρέας από τον Όλυμπο, Κεφαλονιά, Εύβοια, Γραβιά πήρε την θέση του και το βιολογικό. 

Το βιολογικό μοσχάρι, χοιρινό και τα αμνοερίφια προμηθεύονται από Ελληνόκαστρο Τρικάλων.
Το βιολογικό κοτόπουλο προμηθεύεται από το συνεταιρισμό της Σπαρτής και Πίνδου. Κάθε εβδομάδα τα εμπορεύματα συνοδεύονται με τις ταυτότητες τους (καταγωγή και γέννηση) και υπάρχει συστηματικός έλεγχος από την ΒΙΟ ΕΛΛΑΣ.

Στόχος μας είναι η ενημέρωση, η ποιότητα και η εμπιστοσύνη.

Δεχόμαστε παραγγελίες για διανομή στο σπίτι.

Βιολογικό Κρεοπωλείο Η Κεφαλλονιά
Ισαύρων 2 Ηλιούπολη 163 45
Τηλ.: 210-9918006
Δείτε χάρτη
 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.