Διαφήμιση
Διαφήμιση
Νέα Υγείας και Ευεξίας / Αφιερώματα Υγείας


Βαριέσαι να γυμναστείς; Βρές το σωστό κίνητρο
20-askisi-9Μια πολυάσχολη ζωή κάνει τη δυνατότητα να εντάξουμε την καθημερινή άσκηση στο πρόγραμμά μας να φαντάζει δύσκολη. Κάντε την άσκηση προτεραιότητα και εντάξτε την στην καθημερινή σας ρουτίνα.
Περισσότερα...
 
Γιατί δεν πρέπει να βάζετε γάλα στον καφέ σας
19-kafes-9Αρκετοί θεωρούν ότι το γάλα δίνει μια πιο ελαφριά και νόστιμη γεύση στον καφέ τους και τον κάνουν πιο γλυκό ακόμη και αν δεν έχει πολλή ζάχαρη. Σύμφωνα όμως με έρευνες, ο συνδυασμός καφέ και γάλακτος έχει αρνητικές συνέπειες για την υγεία.
Περισσότερα...
 
Θερίζει ο καρκίνος του προστάτη στην Ελλάδα
19-prostatis-9Ο καρκίνος του προστάτη είναι ο συχνότερος καρκίνος στον ανδρικό πληθυσμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με τα τρέχοντα επιστημονικά στοιχεία, κάθε χρόνο καταγράφονται 365.000 νέα περιστατικά καρκίνου του προστάτη, καθώς και 74.000 θάνατοι.
Περισσότερα...
 
Τα σχολεία άνοιξαν το bullying έρχεται. Ποια τα σημάδια πως το παιδί έχει πέσει θύμα, τί να κάνουν οι γονείς
15-bullying-9Τα σχολεία άνοιξαν, το… bullying έρχεται. Πώς μπορούμε να καταλάβουμε ότι το παιδί μας έχει πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού, τι μπορούμε να κάνουμε
Περισσότερα...
 
17 Σεπτεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα Ιδιοπαθούς Πνευμονικής Ίνωσης
17 inosi-9Η Ιδιοπαθής Πνευμονική Ίνωση (ΙΠΙ) είναι μια μη αναστρέψιμη αγνώστου αιτιολογίας πνευμονική νόσος με σοβαρές συνέπειες για τη ζωή των ασθενών. Κατά την εξέλιξη της παρατηρείται αντικατάσταση των κυψελίδων από ινώδη ιστό μη ικανό να συμμετάσχει στην ανταλλαγή αερίων του πνεύμονα.
Περισσότερα...
 
Αντιμετωπίστε μόνοι σας τους τραυματισμούς των παδιών
17-traumatismos-9Όντας γονείς, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για πολλά πράγματα, ειδικά όταν το παιδί σας είναι δραστήριο και σχεδόν βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα σκοντάψει, θα πέσει ή θα γρατσουνιστεί.
Περισσότερα...
 
Αντισυλληπτικά χάπια εναντίον καρκίνου
17-antisiliptiko-9Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, η μακροχρόνια χρήση αντισυλληπτικών χαπιών μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του ενδομητρίου και των ωοθηκών, ιδιαίτερα σε άτομα που καπνίζουν, που αντιμετωπίζουν προβλήματα παχυσαρκίας και δεν γυμνάζονται τακτικά.
Περισσότερα...
 
Που οφείλονται οι νυχτερινές κράμπες στα πόδια
14-krampes-9Οι νυχτερινές κράμπες στα πόδια είναι πιο κοινές στις ηλικίες μετά τα 50 και παρότι πρόκειται για πολύ διαδεδομένο σύμπτωμα, τόσο οι αιτίες που τις προκαλούν όσο και η αντιμετώπισή τους, συχνά διχάζουν.

 

Περισσότερα...
 
Ποια είναι τα ωφέλη της βιταμίνης Β12. Πόση χρειαζόμαστε
13-b12-9Η βιταμίνη Β12 είναι ωφέλιμη για τον οργανισμό καθώς συμβάλλει στην δημιουργία υγιών ερυθρών αιμοσφαιρίων και διατηρεί το νευρικό σύστημα σε εγρήγορση
Περισσότερα...
 
Σε χαμηλό δείκτη τα επίπεδα της παγκόσμιας ευτυχίας
13-antropoi-9Τα επίπεδα της παγκόσμιας ευτυχίας βρίσκονται σε χαμηλό δεκαετίας με τον αριθμό των ανθρώπων που δηλώνουν ότι αισθάνονται στρες και ανησυχία να αυξάνεται, σύμφωνα με έρευνα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Περισσότερα...
 
Γιαλισκάρι Τζιάς. Γαλάζια σημαία, παρά τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού
12-gialiskari-9Δυστυχώς όμως, κρύβει στον κόλπο της ένα μεγάλο μυστικό. Στα 50 μέτρα από εκεί που σκάει το κύμα, εντός του άλσους, λειτουργεί ο βιολογικός καθαρισμός του νησιού. Αν και τώρα που
Περισσότερα...
 
Πότε είναι επικίνδυνος ο λόξυγγας
12-loksigas-9Οι περισσότεροι άνθρωποι παθαίνουν λόξυγγα σποραδικά, αλλά συνήθως διαρκεί μερικά λεπτά και ύστερα υποχωρεί. Μερικοί άνθρωποι, όμως, εκδηλώνουν λόξυγγα που διαρκεί ένα μήνα ή περισσότερο.
Περισσότερα...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.