Διαφήμιση
Εναλλακτικές θεραπείες / Ομοιοπαθητική / κλπ...
Το βιολογικό αρωματικό βότανο που έχεις στο ντουλάπι και προστατεύει από μικρόβια
04-rigani-9Η φύση έχει φροντίσει ώστε να θωρακίσει τον ανθρώπινο οργανισμό έναντι των μικροβίων και να θωρακίσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, μέσα από τη χρήση ενός αρωματικού βοτάνου, το οποίο βρίσκεται σε κάθε σπίτι.
Περισσότερα...
 
Αντιμετωπίστε τις αλλεργίες της άνοιξης με την ομοιοπαθητική
03-omoiopathitiki-9Οι αλλεργίες της άνοιξης… καραδοκούν !!! Και όμως υπάρχει τρόπος να κατευνάσουμε τα συμπτώματα και να απαλλαγούμε από αυτές, με τη βοήθεια της ομοιοπαθητικής.
Περισσότερα...
 
Βελονισμό μασαζ και γιόγκα για την οσφυαλγία προτείνει το Αμερικανικό Ιατρικό Κολέγιο
03-velonismos-9Oι συστάσεις υποδεικνύουν ότι οι πάσχοντες θα πρέπει να προσπαθήσουν να επιλύσουν το πρόβλημά τους με εναλλακτικές θεραπείες όπως είναι ο βελονισμός, το μασάζ και η γιόγκα ή ακόμη και η σωματική άσκηση.
Περισσότερα...
 
Bier Yoga. H νέα τρέλα που συνδυάζει τη μπύρα με τον αθλητισμό
31-bier-yoga-9Πως μπορείς να συνδυάσεις τον αλκοολισμό και τον αθλητισμό ; Πολύ απλά κάνοντας γιογκα και συγκεκριμένα Bier Yoga.
Περισσότερα...
 
Ραντεβού με τον Organic Life στο Therapy Planet Festival
8-therapy-9Πιστοί και φέτος στο ραντεβού μας, ο Organic Life στηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας και μετέχει στο 8ο Therapy Planet Festival που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Divani Caravel
Περισσότερα...
 
4 ασκήσεις YOGA για να χαλαρώσετε στο γραφείο
yoga-9
Μπλέξτε τα δάχτυλά σας και σηκώστε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι, με τις παλάμες να κοιτάνε προς το ταβάνι. Προσπαθήστε να κρατήσετε τα χέρια σας σε μια ευθεία με τα αυτιά σας
Περισσότερα...
 
Γιατί κάνουμε OM στη yoga και το διαλογισμό ;
21-yoga-9Μέσω της αναπνοής που συντονίζεται με την απαγγελία του ΟΜ, η ατομική μας ενέργεια συντονίζεται με την πηγή της και πολλαπλασιάζεται, δημιουργώντας ακαταμάχητο προσωπικό μαγνητισμό και λάμψη.
Περισσότερα...
 
Τί είναι το pranic healing που εφαρμόζει η νέα υπουργός πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου
07-koniordou-9Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί την υπουργό να εφαρμόζει την τεχνική του Pranic Healing, ενώ παράλληλα εξηγεί πως ακριβώς δρα η συγκεκριμένη ενεργειακή θεραπεία.
Περισσότερα...
 
Πως να σταματήσετε τον ποκοκέφαλο με shiatsu. Η τεχνική βήμα προς βήμα
28-shiatsu-ponokefalos-9Εχετε πονοκέφαλο ; Μπορείτε να σταματήσετε τον πόνο, απλά εφαρμόζοντας στον εαυτό σας μασάζ, με τεχνικές οι οποίες προέρχονται από το shiatsu.
Περισσότερα...
 
6 ασκήσεις γιογκα που διώχνουν την ένταση

yoga_9Ξέρετε γιατί η γιόγκα γαληνεύει; Γιατί απλούστατα μας υποχρεώνει να βρούμε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας. Επιπλέον προσφέρει άμεση σωματική ευεξία, διευκολύνει την οξυγόνωση του σώματος και λύνει τις αρθρώσεις που μπλοκάρουν από το στρες.

Περισσότερα...
 
Ρεφλεξολογία. Αντιμετωπίστε το άγχος και 10 ακόμα παθήσεις
28-reflexologia-9Επειδή στο πέλμα υπάρχουν 7.200 νευρικές απολήξεις, αυτές οι εξειδικευμένες πιέσεις προκαλούν ένα «αντανακλαστικό» ερέθισμα σε καθένα σημείο και όργανο του σώματος ξεχωριστά, με αποτέλεσμα την διέγερση του νευρικού
Περισσότερα...
 
Η yoga ενισχύει τη μνήμη. Ιδανικό να συνδυαστεί με διαλογισμό
17-yoga-9Οι βελτιώσεις που παρατηρήθηκαν στη συμπεριφορά τους αντικατοπτρίζονταν και στις λειτουργικές μαγνητικές τομογραφίες (fMRI) του εγκεφάλου τους, οι οποίες έδειξαν ότι η δραστηριότητά του είχε βελτιωθεί
Περισσότερα...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2017 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.