Διαφήμιση
Εναλλακτικές θεραπείες / Ομοιοπαθητική / κλπ...
Shiatsu (σιάτσου) για να ξεπεράσετε τους μυϊκούς πόνους
21-shiatsu-9Shiatsu (σιάτσου) στα ιαπωνικά σημαίνει πιέζω με τα δάχτυλα. Πρόκειται για ένα είδος μασάζ, το οποίο όχι μόνον αντιμετωπίζει μια ποικιλία από προβλήματα υγείας, αλλά και βοηθά άμεσα στη διαπροσωπική επαφή και επικοινωνία.
Περισσότερα...
 
Ρεφλεξολογία για αποδοτικότερη εργασία
reflexologia_9Ερευνητικές μελέτες έχουν δείξει ότι, η Ρεφλεξολογία βοηθά αποτελεσματικά τη βελτίωση προβλημάτων υγείας που προκαλούνται από την εργασία, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την εργασιακή απόδοση.
Περισσότερα...
 
Τέσσερις θαυματουργές φυσικές συνταγές για τον πυρετό
04-piretos-9Εάν εμφανίσουμε πυρετό, μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε με φυσικές εναλλακτικές θεραπείες, χωρίς να προσφύγουμε σε αντιπυρετικά.
Περισσότερα...
 
Διανομή του Organic Life στο Healthy Life Festival. Αφιέρωμα στην έκθεση
25-healthy-life-9Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22/04/2018 το 1ο Healthy Life Festival, το οποίο για τρεις ημέρες έλαβε χώρα στο Helexpo Αμαρουσίου, προβάλλοντας τον εναλλακτικό τρόπο ζωής και την υγιεινή διατροφή.
Περισσότερα...
 
Σου Τζοκ (su jok) η νέα μορφή βελονισμού για αυτοθεραπεία
18-su-jok-9Η σου-τζοκ είναι ένα καινούριο και άγνωστο ως τώρα έδαφος του βελονισμού, προσιτό, αποτελεσματικό και εφαρμόσιμο από τον καθένα από εμάς.
Περισσότερα...
 
Αντιμετωπίστε τις αλλεργίες της άνοιξης με την ομοιοπαθητική
03-omoiopathitiki-9Οι αλλεργίες της άνοιξης… καραδοκούν !!! Και όμως υπάρχει τρόπος να κατευνάσουμε τα συμπτώματα και να απαλλαγούμε από αυτές, με τη βοήθεια της ομοιοπαθητικής.
Περισσότερα...
 
Ο διαλογισμός κατά του άγχους και αλτσχάιμερ
dialogismos_9Ο διαλογισμός ενδέχεται να προστατεύει από τη νόσο Αλτσχάιμερ, το σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής-υπερκινητικότητας αλλά και το άγχος, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.
Περισσότερα...
 
Το tai chi μειώνει κατά 50% τον πόνο της αρθρίτιδας του γονάτου
tai_chiΎστερα από 12 εβδομάδες, οι ασθενείς αισθάνονταν περίπου το μισό πόνο από ότι πριν ασκήσουν την άθληση. Μάλιστα το tai chi αποδείχτηκε πιο αποτελεσματικό από τις παραδοσιακές ασκήσεις stretching.
Περισσότερα...
 
Χάστε βάρος κάνοντας YOGA. Συνδυάστε άσκηση με διαλογισμό
yogaΕπιπλέον, η λιγότερο προφανής μέθοδος μέσω της οποίας η γιόγκα μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, είναι η ικανότητά της να ενισχύει την εστίαση ενός ατόμου στο εσωτερικό του
Περισσότερα...
 
Ομοιοπαθητική οδοντιατρική. Η χρήση της ομοιοπαθητικής στην οδοντιατρική
20-odon-9Το βασικό πλεονέκτημα της ομοιοπαθητικής οδοντιατρικής, είναι η έλλειψη παρενεργειών και η μηδαμινή ή ελάχιστη χρήση αντιβιοτικών και αντιφλεγμονωδών φαρμάκων. Στη θέση τους, χορηγούνται ομοιοπαθητικά σκευάσματα.
Περισσότερα...
 
Εγκρίθηκε από τη Βουλή το νομοσχέδιο για τη φαρμακευτική κάνναβη.
28-cannabi-9Με πολλά χρόνια καθυστέρησης, εγκρίθηκε επί της αρχής, το νομοσχέδιο για τη χρήση της φαρμακευτικής κάνναβης, δίνοντας αδιέξοδο σε χιλιάδες ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας, που ήταν αναγκασμένοι να παρανομήσουν.
Περισσότερα...
 
Healthy Life Festival. Oι πρεσβευτές και παρουσιαστές του φεστιβάλ εναλλακτικών θεραπειών: Δραγούμη, Μπεγνής, Πεζεράκου, Ξένος, Μαχαιρίτσας, Ρεμπούτσικα, Πασπαλά
09-healthy-life-festival-9Το Healthy Life Festival είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ ΕΥ ΖΗΝ που διοργανώθηκε μέχρι σήμερα στην χώρα μας.
Πολύπτυχο, πολύπλευρο με ενημερωτικό και   ψυχαγωγικό χαρακτήρα!
Περισσότερα...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.