Τα βασικά θρεπτικά συστατικά που προκαλούν τον κορεσμό και θα σας βοηθήσουν να μειώσετε τα τσιμπολογήματα μέσα στη μέρα.
|
|
Περισσότερα...
|
Η κατανάλωση τσαγιού μπορεί να μειώσει τη θνησιμότητα στους ασθενείς με χρόνια νεφρική νόσο.
|
|
Περισσότερα...
|
Η NaturesPlus, κορυφαία διεθνής εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων, διοργάνωσε στο The Ellinikon Experience Centre το συνέδριο «Feel the Nature Experience», μια εκδήλωση αφιερωμένη στην επιστήμη.
|
|
Περισσότερα...
|
Ποια τρόφιμα είναι διαβόητα για την αύξηση των επιπέδων της LDL χοληστερόλης.
|
|
Περισσότερα...
|
Παράγοντες, όπως ο τύπος του ρυζιού, οι παραδόσεις και ζητήματα υγιεινής επηρεάζουν το εάν οι άνθρωποι πλένουν το ρύζι τους εκ των προτέρων.
|
|
Περισσότερα...
|
Ενώ το στομάχι είναι προστατευμένο από το γαστρικό οξύ, ο οισοφάγος δεν έχει καμία προστασία από τις γαστρικές εκκρίσεις.
|
|
Περισσότερα...
|
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. υπενθυμίζει στους καταναλωτές μερικές βασικές πληροφορίες για το ελαιόλαδο, με σκοπό την προστασία τους από δόλιες μεθόδους παραπλάνησης και νοθείας
|
|
Περισσότερα...
|
Αύξηση κατά 6,8% στην περιεκτικότητα αλατιού στο ψωμί από φούρνους μέσα σε διάστημα δώδεκα ετών καταδεικνύει μελέτη του ΕΦΕΤ.
|
|
Περισσότερα...
|
Σίγουρα, οι μπανανόφλουδες δεν τρώγονται ωμές. Αλλά αν προετοιμαστούν σωστά, μπορούν πραγματικά να έχουν πολύ ωραία γεύση.
|
|
Περισσότερα...
|
Η ανεπάρκεια ιωδίου εξαφανίστηκε όταν οι παραγωγοί τροφίμων άρχισαν να προσθέτουν αλάτι, στο ψωμί και σε άλλα τρόφιμα, σε μια από τις σημαντικότερες παρεμβάσεις δημόσιας υγείας του 20ού αιώνα.
|
|
Περισσότερα...
|
Το αχλάδι είναι μια εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών, φυτικών ινών, καλίου και βιταμίνης C. Αλλά δεν είναι μόνο γεμάτο θρεπτικά συστατικά: μπορεί επίσης να μειώσει τον κίνδυνο ορισμένων ασθενειών.
|
|
Περισσότερα...
|
Μια υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά διατροφή μπορεί να επηρεάσει κάποιες εγκεφαλικές συνάψεις με τρόπο που εμποδίζεται ο σχηματισμός νέας μνήμης.
|
|
Περισσότερα...
|
Οι επιστήμονες εξηγούν ότι η επιθυμία για γλυκό δεν είναι μόνο θέμα αδυναμίας χαρακτήρα, αλλά αποτέλεσμα βιολογικών, ψυχολογικών και περιβαλλοντικών παραγόντων.
|
|
Περισσότερα...
|
Υπάρχουν τροφές που, μπορούν να βοηθήσουν να μειωθεί το φούσκωμα/πρήξιμο και η συγκέντρωση αερίων στο στομάχι και το έντερο.
|
|
Περισσότερα...
|
Ποια ώρα να πίνετε καφέ για να μειώσετε τον κίνδυνο θανάτου από καρδιαγγειακά νοσήματα.
|
|
Περισσότερα...
|