Διαφήμιση
Σχέσεις και σεξουαλική υγεία


Το 33% των εφήβων έχει κάνει sexting τουλάχιστον μια φορά
09-sexting-9Σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε σε αμερικανικά σχολεία, το ένα τρίτο των εφήβων είχαν στείλει τουλάχιστον μία φορά γυμνή φωτογραφία τους μέσω κινητού τηλεφώνου, ενώ αυτό είχε ζητηθεί στο 57% αυτών.
Περισσότερα...
 
Λανθασμένα διαβάζουν οι άντρες τα ερωτικά μηνύματα
06-andres-9Πολλοί άνδρες νομίζουν ότι είναι ακαταμάχητοι για κάθε γυναίκα που συναντούν στο δρόμο τους, ενώ άλλοι θεωρούν πως δεν τους κοιτάζει καμία, με συνέπεια να ανοίγουν διάπλατα τον δρόμο της αποτυχίας στο «παιχνίδι» των ερωτικών σχέσεων.
Περισσότερα...
 
Εχετε πονοκέφαλο ; Κάντε sex λένε οι επιστήμονες
12-ponokefalos-9Συγκεκριμένα η μελέτη αυτή έδειξε πως αυτό που πολλοί πίστευαν μέχρι τώρα, δηλαδή πως ο πονοκέφαλος μειώνει την σεξουαλική διάθεση δεν είναι αλήθεια, αντιθέτως μάλιστα ο ενοχλητικός αυτός πόνος αυξάνει την επιθυμία για σεξ
Περισσότερα...
 
Πότε οι γυναίκες προτιμούν την αυτοϊκανοποίηση από το σεξ
29-masturbation-9Πότε οι γυναίκες προτιμούν να αυτοικανοποιούνται από το να βρουν έναν σύντροφο; Η απάντηση είναι απλή και σε αυτή κατέληξαν επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν.
Περισσότερα...
 
Οι γυναίκες αποδεικνύονται πιο άπιστες από τους άνδρες. Σε ποιά ηλικία απατούν
19-apistia-9Η μελέτη 4.000 ανθρώπων έδειξε ότι οι γυναίκες είναι πιο «επιπόλαιες», έχοντας κατά μέσον όρο 2,3 μυστικούς εραστές, σε σύγκριση με τους άνδρες που είχαν 1,8 ερωμένες.
Περισσότερα...
 
Προβλήματα υπογονιμότητας; Κάντε κάθε μέρα sex
sexΟι νεότερες έρευνες αλλάζουν τα δεδομένα και οι επιστήμονες συμβουλεύουν: όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα αφορούσαν στη βελτίωση της γρήγορης προωθητικής κίνησης
Περισσότερα...
 
Απίστευτα σεξουαλικά ρεκόρ !!!
30-apithana-sexoualika-9Απίστευτα σεξουαλικά ρεκόρ. Δείτε τα ρεκόρ πατρότητας, μητρότητας, αυνανισμού, απόστασης κλπ…
Περισσότερα...
 
To sex αδυνατίζει και ρίχνει τα επίπεδα χοληστερόλης
12-sex-9Η μέση ποσότητα των θερμίδων που καίτε για 30 λεπτά σεξ είναι 150 θερμίδες. Συγκρίνοντας αυτό τον αριθμό με άλλες δραστηριότητες που μπορείτε πραγματικά να κάνετε σε καθημερινή βάση
Περισσότερα...
 
Οι γυναίκες με πιασίματα έχουν καλύτερες επιδόσεις στο sex
11-ginaika-9Η επιστημονική κοινότητα απεφάνθη. Οι γυναίκες με πιασίματα βάζουν φωτιά στο κρεβάτι, συγκριτικά με τις πιο αδύνατες.
Περισσότερα...
 
Το συχνό sex σύμμαχος κατά του καρκίνου του προστάτη
21-sex-9Προηγούμενες θεωρίες υποστήριζαν ότι οι τακτικοί οργασμοί αποβάλλουν από τον οργανισμό τις χημικές ουσίες που προκαλούν τον καρκίνο στον προστάτη.
Περισσότερα...
 
Πόση ώρα πρέπει να κάνεις sex για να κάψεις τις θερμίδες μιας σοκολάτας ;
30-sokolata-9Δε χρειάζεται να έχετε τύψεις, ούτε να ιδρώνετε άσκοπα στο γυμναστήριο της γειτονιάς. Μισή μόνο ώρα σεξ με το σύντροφό σας, είναι ικανή για να κάψετε όλες τις αντιπαθητικές θερμίδες.
Περισσότερα...
 
Sex μετά το έμφραγμα. Είναι επικίνδυνο ή όχι ;
sex_oldΩστόσο, η άποψη ότι η σεξουαλική δραστηριότητα είναι επικίνδυνη για τους εμφραγματίες είναι ένας μύθος. Εκτιμάται ότι μόλις το 1% των εμφραγμάτων συμβαίνει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.
Περισσότερα...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2017 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.