Διαφήμιση
Σχέσεις και σεξουαλική υγεία


Η ομιλία κατα τη διάρκεια του sex εντείνει την απόλαυση

24-omilia-9Οι άνθρωποι που μιλούν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, αποκομίζουν πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση από αυτήν, σύμφωνα με μία νέα μελέτη. Όπως έδειξε η έρευνα που έγινε από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Κλήβελαντ

Περισσότερα...
 
Sex στη θάλασσα. 8 κρυφοί κίνδυνοι που παραμονεύουν
25-thalassa-sex-9Καλοκαιράκι. Χαλάρωση, ευεξία, ποτό, φλερτ και η λίμπιντος έχει χτυπήσει κόκκινο. Τί καλύτερο λοιπόν για καυτές στιγμές ηδονής στην παραλία.
Περισσότερα...
 
Το άφθονο σεξ προστατεύει τις γυναίκες από τον καρκίνο του στόματος
16-karkinos-9Οι γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ και έχουν πολλούς ερωτικούς συντρόφους, έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο στο στόμα.
Περισσότερα...
 
Τί επιλέγουν οι γυναίκες. Αλτρουιστή ή εμφανίσιμο σύντροφο ;
19-gynaikes-9Φως στο ερώτημα για το ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις γυναίκες, ρίχνει βρετανική μελέτη. Αλτρουιστής ή εμφανίσιμος ; ποιος υπερτερεί στην καρδιά των γυναικών.
Περισσότερα...
 
Ιερόδουλη αποκαλύπτει τα πιο περίεργα βίτσια των πελατών της
01-sinodos-politeleias-9Ιερόδουλη από το Περθ της Αυστραλίας, που εργάστηκε και σε οίκο ανοχής του Σίδνεϊ, αποκαλύπτει τις πιο περίεργες ερωτικές συναντήσεις που είχε με πελάτες.
Περισσότερα...
 
Κοντός δείκτης, προικισμένος άντρας σύμφωνα με έρευνα

28-diktis-9Οι άνδρες των οποίων ο δείκτης είναι κοντύτερος από τον παράμεσο μπορεί να έχουν μεγαλύτερο μόριο, σύμφωνα με έρευνα νοτιοκορεατών επιστημόνων που δημοσιεύτηκε στην Ασιατική Επιθεώρηση Ανδρολογίας.

Περισσότερα...
 
Μια στις τρεις Γαλλίδες προσποιούνται οργασμό
23-gallides-9Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Οργασμού, πραγματοποιήθηκε έρευνα, σύμφωνα με την οποία οι Γαλλίδες έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να προσποιηθούν οργασμό.
Περισσότερα...
 
Περισσότερο ποθητοί όσοι το παίζουν δύσκολοι

woman_9Διαπιστώσαμε ότι όσο περισσότερο κάποιος εμφανίζεται ως μη διαθέσιμος, τόσο περισσότερο το έτερον ήμισυ προτίθεται να επενδύσει στη σχέση. Φαίνεται λοιπόν ότι ισχύει αυτό που λένε, ότι η απουσία κάνει την καρδιά να χτυπά πιο γρήγορα

Περισσότερα...
 
Οι περισσότερες γυναίκες είναι ομοφυλόφιλες ή αμφιφυλόφιλες σύμφωνα με έρευνα
12-woman-9Όπως έδειξε, η συντριπτική πλειονότητα ομάδας εθελοντριών που δήλωναν ετεροφυλόφιλες, διεγείρονταν ερωτικά όταν έβλεπαν γυμνά βίντεο ελκυστικών γυναικών ή ανδρών
Περισσότερα...
 
Τι φοβούνται περισσότερο άνδρες και γυναίκες στο σεξ.
22-fovies-sex-9Ερευνα σε Αμερική και Ευρώπη έδειξε τι φοβούνται περισσότερο στο σεξ, άνδρες και γυναίκες.
Περισσότερα...
 
AIDS. Πόσο επικίνδυνος είναι ο στοματικός έρωτας ;
22-sex-9Αν και οι πιθανότητες μετάδοσης του ιού HIV, χωρίς τη χρήση προφυλακτικού στο στοματικό έρωτα, είναι πολύ μικρές, υπάρχουν αρκετές γνωστές περιπτώσεις ανθρώπων που προσβλήθηκαν.
Περισσότερα...
 
Τα 8 συχνότερα ατυχήματα κατα τη διάρκεια του sex
06-sex-9

Το sex αρκετές φορές μπορεί να αποβεί επικίνδυνο ή έστω οδυνηρό, εάν πάνω στην ένταση της στιγμής δεν προσέξουμε αρκετά.

Περισσότερα...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.