ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ βιολογικά αλείμματα φρούτων ( βιολογικές μαρμελάδες )

biokarpos-marmelades-bio
 
biokarpos-marmelades-proiontaΗ Alce Nero είναι μια κορυφαία εταιρεία στον χώρο των βιολογικών πρϊόντων.
 
Αποτελείται από χιλιάδες βιοκαλλιεργητές και από το 1970, πασχίζει τόσο για την εγχώρια αγορά της Ιταλίας όσο και για αγορές του εξωτερικού, να παράγει νόστιμα, υγιεινά και θρεπτικά τρόφιμα που προέρχονται από καλλιέργιες που σέβονται τη γη.
 
Η Alce Nero, παράγει μαρμελάδες από φρούτα 100% βιολογικής καλλιέργειας. Δεν περιέχουν καθόλου πηκτίνη.
 
Η μέθοδος παραγωγής απαιτεί χαμηλές θερμοκρασίες και ολοκλήρωση της διαδικασίας σε σύντομο χρονικό διάστημα, διατηρώντας τη γεύση, το άρωμα και τη γεύση του φρούτου.

Βιολογικές μαρμελάδες Alce Nero:
- Βιολογική μαρμελάδα μύρτιλο
- Βιολογική μαρμελάδα φράουλα
- Βιολογική μαρμελάδα μούρων
- Βιολογική μαρμελάδα βερίκοκο
- Βιολογική μαρμελάδα ροδάκινο
- Βιολογική μαρμελάδα σύκο και λεμόνι
- Βιολογική μαρμελάδα δαμάσκηνο
- Βιολογική μαρμελάδα κάστανο
 
Οι μαρμελάδες της Alce Nero δεν περιέχουν πηκτίνη. Αποθηκεύονται σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το ηλιακό φως. Μετά το άνοιγμα συντηρούνται στο ψυγείο.
 
Λίγα λόγια για την ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ...
Η ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2006 και έχει την έδρα της στο Μαλαντρένι Αργολίδας, στη Βόρεια Πελοπόννησο, στη καρδιά μίας ευρύτερης περιοχής η οποία φημίζεται για τα εύφορα εδάφη και το άριστο κλίμα της.
 
Οι ρίζες της εταιρείας ξεκινούν από τον προπάππου της οικογένειας, τον Μιχαήλ Μαυρόγιαννη, ο οποίος με μεράκι και αγάπη ξεκίνησε την δημιουργία της ιδιόκτητης βιολογικής φάρμας, έκτασης άνω των 400 στρεμμάτων αυτή τη στιγμή.
 
Σήμερα η εταιρεία προμηθεύοντας τις μεγαλύτερες αλυσίδες super market,  καθώς και πάνω από 200 καταστήματα βιολογικών προϊόντων και delicatessen, είναι από τους πιο καταξιωμένους προμηθευτές σε  βιολογικά  προϊόντα στην Ελλάδα.
 
Εξίσου σημαντική είναι και η δραστηριότητα της ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ στο εξωτερικό, η οποία βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη, γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους.
 
Πέραν την μαναβικής, το 2013 η εταιρεία μας επέκτεινε την γκάμα των προϊόντων της, προσθέτοντας ελληνικά βιολογικά προϊόντα ξηρού φορτίου καθώς και  προϊόντα εισαγωγής από αναγνωρισμένες εταιρείες του εξωτερικού.
 
Βιοκαρπός
12 χλμ. Άργους – Στέρνας, Μαλαντρένι 212 00
Τηλ.: 27510-77222 / Fax.: 27510-77420
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οδηγός αγοράς

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.