ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ βιολογικές ελιές

 
elaiones-sakellaropoulou-elies-phΣτη Σπάρτη Λακωνίας βρίσκονται οι βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, όπου καλλιεργούνται ελιές ποικιλιών Κορωνέικης και Καλαμών με βιολογικές μεθόδους, πιστοποιημένες από τον οργανισμό ελέγχου - πιστοποίησης ΒΙΟ-ΕΛΛΑΣ  εδώ και 26 χρόνια.

Οι ελαιώνες Σακελλαρόπουλου είναι από τους πρωτοπόρους στην βιολογική καλλιέργεια στην Ελλάδα ενώ  καλλιέργησαν, τυποποίησαν και επεξεργάστηκαν την πρώτη υλη αποκλειστικά των δικών τους βιολογικών ελαιώνων, με τρόπο πολύ φιλικό στο περιβάλλον.

Πρόεκυψαν ελαιοπροιόντα που σήμερα πλέον κατατάσσονται στα βιολογικά λειτουργικά τρόφιμα (bio functional foods), πληρούν όλες τις νόμιμες  πιστοποιήσεις κυκλοφορίας  περί υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων σε πολλές χώρες του εξωτερικού (πρότυπο ISO 22000:2005 HACCP, FDA USA, NOP USDA, ΒΙΟ-ΗELLAS κλπ) ενώ παράλληλα έχουν βραβευτεί με τα περισσότερα διεθνή βραβεία γεύσης και ποιότητας, με 84 παγκόσμια βραβεία.
 
Οι βιολογικές επιτραπέζιες ελιές των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου έχουν τιμηθεί επί πολλά συνεχόμενα έτη με το βραβείο OVER ALL GOLD  στα ARISTOLEO Awards για την υψηλότερη συγκέντρωση σε υγειοπροστατευτικά συστατικά από όλες τις ελιές που έχουν αναλυθεί μέχρι σήμερα παγκοσμίως.
 
Παράλληλα έχουν συμμετάσχει στην 1η παγκόσμια κλινική μελέτη σε εθελοντές  που διενεργήθηκε από πανεπιστημιακά και νοσοκομειακά ερευνητικά τμήματα, όπου τα αποτελέσματα έδειξαν ότι με 5 ελιές μας ημερησίως  στους εθελοντές μειώθηκαν τα επίπεδα της χοληστερόλης.
 
Οι βιολογικές, παραδοσιακές και  gourmet επιτραπέζιες ελιές, των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου είναι:
- Βιολογικές ελιές Kαλαμών με λίγο αλάτι
- Ελιές Πράσινες  χωρίς ξύδι, μικρές με βότανα και λίγο αλάτι
- Ελιές Καλαμών χωρίς αλάτι, Ανάλατες, με αρωματικά φυτά
- Ελιές Πορτοκαλένιες, Καλαμών, πορτοκάλι αρωματικά φυτά
- Ελιές Καλαμών Λεμονένιες, χωρίς ξύδι, με λίγο αλάτι
- Ελιές Καλαμών Τέλιες, με βότανα, superior gourmet
- Eλιές Βαλσαμικές Καλαμών gourmet, με λίγο αλάτι
- Eλιές Καλαμών Μηλένιες, με μήλο και μηλόξυδο
- Ελιές Αγουροελιές, άγουρες με ελάχιστο αλάτι
- Ελιές με ούζο, Πινελιές, Καλαμών, superior gourmet
- Gourmet ελιές Gousto, πράσινες και Καλαμών ελιές, blend
 


Στους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου στην Σπάρτη, γνωρίζουμε ότι η φύση έχει τα βιολογικά μυστικά της, που απλόχερα μας προσφέρει, αρκεί ως παραγωγοί να τα αναγνωρίζουμε και να τα εντάσσουμε στην οικογένεια των βιολογικών προϊόντων μας.
 
Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου
Σκούρα Σπάρτης Λακωνία 231 00
Τηλ.: 27310-81118
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οδηγός αγοράς

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
organiclife.gr | 2022 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.