ΕΥΖΗΝ BIOANAPLASIS / ΜΟΥΓΙΑΚΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ βιοσυντονισμός

mougiakou-euzin-2
 
 
mougiakou-efzinΚαλώς ήρθατε στο χώρο του Ευζήν – Βιοανάπλασις!
 
Ο χώρος μας εξελίχθηκε σταδιακά, ξεκινώντας από ένα «απλό» ιατρείο , το οποίο προήγαγε κυρίως τη συμπληρωματική ιατρική κι αναπτύχθηκε σε κέντρο προληπτικής και ρυθμιστικής ιατρικής.
 
Στόχος μας είναι η σωματική και ψυχική υγεία, η προώθηση της πνευματικής αναζήτησης, η ενίσχυση της εσωτερικής και εξωτερικής ομορφιάς.
 
Αλλεργίες
Με τη συσκευή βιοσυντονισμού BICOM γίνεται διάγνωση και θεραπεία σε κάθε τύπο αλλεργίας, χρόνιας και οξείας μορφής. Η διάγνωση γίνεται με ενεργειακή μέθοδο, αναίμακτα και χωρίς "τσιμπίματα". Τα αποτελέσματα είναι μεγάλης ακρίβειας ενώ η θεραπεία έχει ποσοστά επιτυχίας πάνω από 90%.
 
Η διάγνωση συμπεριλαμβάνει τροφές (για τον εντοπισμό αλλεργίας ή δυσανεξίας), γύρη φυτών, ακάρεα, μύκητες, δήγμα εντόμων, απορρυπαντικά, συντηρητικά κι άλλες πρόσθετες ουσίες στις τροφές, φάρμακα, μέταλλα, ήλιο, κρύο, κ.α.
 
Η θεραπεία για τις περισσότερες ουσίες απαιτεί 1 έως 2 εφαρμογές, ενώ για τις βασικές τροφές (γάλα και σιτηρά) 3 επαναλήψεις.
 
Η διαδικασία της θεραπείας απευαισθητοποίησης είναι ανώδυνη, χωρίς παρενέργειες και δεν απαιτείται λήψη ειδικών σκευασμάτων. Τα διαστήματα μεταξύ των εφαρμογών μπορεί να είναι 7 μέρες ή και περισσότερο. Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε ηλικία, από νεογέννητα έως υπερήλικες. 
 
Πόνος
Με τη μέθοδο βιοσυντονισμού (συσκευή BICOM) εντοπίζονται οι παράγοντες που προκαλούν την εμφάνιση πόνου, όπως μπλοκαρίσματα στη ροή της ενέργειας, ψυχολογικά βάρη, φλεγμονές, ένταση στους μύες, πίεση στα νεύρα, εκφυλλιστικές αλλοιώσεις στις αρθρώσεις, οστεοπόρωση, πρόπτωση μεσοσπονδυλίου δίσκου, ορμονικές διαταραχές, έλλειψη ιχνοστοιχείων ή βιταμινών.
 
Η θεραπεία έγκειται στην εξισορρόπηση των άνω διαταραχών, οδηγώντας στην ίαση.
 
Αντιμετωπίζεται κάθε τύπος πόνου, οξείας και χρόνιας μορφής: πονοκέφαλοι και ημικρανίες, πόνοι εμμηνόρρυσης, φλεγμονές και κακώσεις (τενοντίτιδα, μερική ρήξη τένοντα, διάστρεμμα, θλάση, κατάγματα), μυοσκελετικά προβλήματα (όπως αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, ισχιαλγία, νευραλγία, κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, περιαρθρίτιδα, επικονδυλίτιδα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, εκφυλιστικές αλλοιώσεις σε ισχία και γόνατα), νευραλγία τριδύμου, αποκατάσταση καταγμάτων.
 
Ο αριθμός των εφαρμογών εξαρτάται από τη χρονιότητα του προβλήματος και συνήθως είναι από 2-3 θεραπείες για τα οξεία περιστατικά έως 8 για τα χρόνια.
 
Η κατάσταση της γενικής υγείας του ατόμου επηρεάζει την έκβαση της θεραπείας και γι' αυτό, ειδικά στις χρόνιες διαταραχές, ελέγχεται και ρυθμίζεται όλος ο οργανισμός. Οι θεραπείες συνήθως επαναλαμβάνονται κάθε 1-2 εβδομάδες ενώ σε οξείες περιπτώσεις το διάστημα μπορεί να είναι μικρότερο από 7 μέρες.
 
Κάπνισμα – Εθισμοί
Η μέθοδος βιοσυντονισμού (συσκευή Bicom) βοηθάει στην απεξάρτηση από τη νικοτίνη, την εθιστική ουσία του τσιγάρου, και επιπλέον στην ταχύτατη απομάκρυνση των συσσωρευμένων τοξινών από τους πνεύμονες.
 
Έτσι πετυχαίνεται η πλήρης έλλειψη ή η μείωση της εμφάνισης συμπτωμάτων στερητικού συνδρόμου (πονοκέφαλος, νευρικότητα, κατάθλιψη, λαιμαργία κ.α.) αλλά και η αποτοξίνωση του οργανισμού από τις περίπου 4.200 τοξίνες που περιέχονται στο τσιγάρο.
 
Το αποτέλεσμα αυτής της δράσης είναι αισθητό μόλις 24 ώρες μετά την πρώτη εφαρμογή, με μείωση συμπτωμάτων όπως το λαχάνιασμα κατά την ανάβαση, ο τσιγαρόβηχας, το αίσθημα βάρους στο στήθος.
 
Οι εφαρμογές διακοπής εθισμών, όπως το κάπνισμα τσιγάρου ή πούρου, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, αλλά και ζάχαρης ή σοκολάτας, η χρήση εθιστικών ουσιών, όπως οι ναρκωτικές ουσίες, απαιτούν τη συνειδητή απόφαση του ενδιαφερόμενου για αλλαγή.
 
Κατά μέσο όρο, για τη διακοπή καπνίσματος απαιτούνται 3 εφαρμογές, για τη διακοπή κατανάλωσης αλκοόλ 4, ζάχαρης ή σοκολάτας 3, εθιστικών ουσιών 4-5.
 
Λοιμώξεις
Η μέθοδος του βιοσυντονισμού (συσκευή BICOM) βοηθάει στην ανίχνευση και εξουδετέρωση παθολογικών μικροοργανισμών που προκαλούν λιοιμώξεις, είτε οξείας είτε χρόνιας μορφής.
 
Στα οξεία περιστατικά συγκαταλέγονται τα κρυολογήματα, οι ιώσεις, η πυώδης αμυγδαλίτιδα, η κολπίτιδα, οι ουρολοιμώξεις, εξανθήματα λόγω έρπητα, έρπητα ζωστήρα, νοσοκομειακές λοιμώξεις με ανθεκτικά βακτηριακά στελέχη.
 
Τα χρόνια περιστατικά περιλαμβάνουν τη μυκητίαση του εντέρου (καντιντίαση), τις επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις του αναπνευστικού, ουροποιητικού, δέρματος και γεννητικών οργάνων, τη γαστρίτιδα λόγω ελικοβακτηριδίου, τις ιογενείς λοιμώξεις λόγω έρπητα, έρπητα ζωστήρα, ιού κονδυλωμάτων (HPV), verucca (μηρμηγκιές), τις παρασιτιάσεις, τη νόσο Lyme, κτλ.
 
Η θεραπεία βοηθάει και στην γρηγορότερη επούλωση ουλών. Συνήθως απαιτούνται 2-3 εφαρμογές για τις οξείες περιπτώσεις, και 3-5 για τις χρόνιες.
 
Λοιπές εφαρμογές
Άλλες εφαρμογές του βιοσυντονισμού με τη συσκευή BICOM είναι:
ξείες και χρόνιες φλεγμονώδεις παθήσεις του στομάχου, του εντέρου, του μυοσκελετικού και αναπνευστικού
-Σπαστική κολίτιδα, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου
-Ανίχνευση και θεραπεία τροφικών δυσανεξιών
-Ρευματισμοί και αρθριτικά
-Εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος (π.χ. συχνά κρυολογήματα)
ορμονικές διαταραχές
-Διαταραχές ύπνου 
-Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης
-Φοβίες, ψυχοσωματικές διαταραχές
-Ξεμπλοκάρισμα ενεργειακών κέντρων και καναλιών
-Επιβάρυνση από αρνητικές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες (γεωπαθητικό στρες, ηλεκτρομαγνητικά κυκλώματα, κ.α.)
-κ.α.
 
EYZHN / BIOANAPLASIS
Μεσογείων 259 Ν. Φυχικό 154 51
Τηλ.: 210-6427527
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
organiclife.gr | 2023 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.