ΒΙΟΦΑΡΜΑ ΑΕ / BIO FARM βιολογικά αλλαντικά / λουκάνικα

biofarm-allantika
 
biofarma-ae-allantika-prΗ εταιρία ΒΙΟΦΑΡΜΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το Μάιο του 2000 με κύριο σκοπό της την παραγωγή και διακίνηση βιολογικών προϊόντων κυρίως ζωικής παραγωγής.
 
Τα προϊόντα της είναι υψηλής ποιότητος και θρεπτικής αξίας τρόφιμα, τα οποία παράγονται με σεβασμό προς τη φύση και την ισορροπία του οικοσυστήματος.
 
Νέα σειρά βιολογικών αλλαντικών.
Εκτός από τα αγαπημένα σας λουκάνικα, που χρόνια τώρα εμπιστεύεστε, από το Νοέμβρη του 2015 κυκλοφορεί η νέα βιολογική σειρά αλλαντικών χωρίς συντηρητικά, χωρίς γλουτένη και λακτόζη και με λίγο αλάτι
 
1) Βιολογικό λουκάνικο τύπου Φρανκφούρτης
Τα Λουκάνικα Φρανκφούρτης σας δίνουν την εξαιρετική γεύση που θέλετε στα HOTDOGS, τα πιροσκί & τις πίτσες σας!
 
2) Βιολογικό ζαμπόν μπούτι
Ζαμπόν μπούτι χοιρινό. Για τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο! Με απίθανη γεύση η πρώτη επιλογή για τα σάντουιτς και τα φαγητά σας!

3) Βιολογικό καπνιστό φιλέτο γαλοπούλας  
Καπνιστό φιλέτο από στήθος γαλοπούλας καπνισμένο σε ξύλο οξιάς. Με πλούσια γεύση, υψηλή ποιότητα και πάντα πρώτο στις προτιμήσεις αυτών που προσέχουν τη διατροφή τους!

4) Βιολογικό βραστό φιλέτο γαλοπούλας  
Βραστό φιλέτο από στήθος γαλοπούλας, γεύση απαλή και φινετσάτη. Για ουρανίσκους ευαίσθητους που τους αρέσουν οι ισορροπημένες γεύσεις! Κατάλληλο γι αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους!

5) Βιολογικό λουκάνικο κοκτέιλ  
Λουκάνικα κοκτέιλ τέλεια για τα πρωινά σας και τα λουκανικοπιτάκια σας. Ένα σνακ που τρώγεται όλη την ημέρα.
 
6) Σαλάμι Ωρίμανσης ΒΙΟ 80 γρ.
Το εκλεκτό σαλάμι που δεν πρέπει να λείπει από το τραπέζι σας. Θα σας κερδίσει η γεύση σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητά του.
 
Όλα μας τα αλλαντικά είναι:
Χωρίς καθόλου συντηρητικά, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη, με μειωμένο αλάτι. Τέλεια γεύση, χωρίς νιτρικά, φωσφορικά και επικίνδυνα Ε.
 
Στόχος της Βιοφάρμα είναι να προμηθεύσει τους καταναλωτές με «καθαρά» και υγιεινά προϊόντα, τα οποία όχι μόνο καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες τους, αλλά σέβονται και την περιοχή που παράγονται και τα ζώα που εκτρέφονται, διασφαλίζοντας έτσι την επιθυμητή αρμονία.
 
Η παραγωγική διαδικασία γίνεται σύμφωνα με όλες τις αρχές της Κοινοτικής και Εθνικής νομοθεσίας που διέπει την παραγωγή, μεταποίηση και διακίνηση βιολογικών προϊόντων.
 
Βιοφάρμα ΑΕ / Bio Farm
Μαραθώνος 51 Χαϊδάρι 124 61
Τηλ.: 210-5325701, 210-5325702 / Fax.: 210-5325703
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οδηγός αγοράς

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
organiclife.gr | 2023 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.