ΒΙΟΑΓΡΟΣ / ΒΙΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ εταιρείες διανομής βιολογικών προϊόντων

bioagros dian-b
  
Ο Βιοαγρός ιδρύθηκε το 1990 με στόχο την σταθερή και οργανωμένη όλο τον χρόνο παροχή στην αγορά υψηλής ποιότητας βιολογικών προϊόντων.
  
Ο Βιοαγρός συντονίζει την δράση 300 περίπου παραγωγών σε όλη την Ελλάδα με συνολική έκταση 600 εκταρίων περίπου, που καλύπτουν όλο το φάσμα των φρούτων και των λαχανικών και όλη την γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας. Ο συντονισμός περιλαμβάνει οργάνωση, προγραμματισμό και παρακολούθηση της παραγωγής, τεχνική υποστήριξη, προμήθεια εφοδίων, και εκπαίδευση.
  
Οι κεντρικές εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην κεντρική Μακεδονία, στην Κρύα Βρύση Γιαννιτσών, στην περιοχή της Πέλλας, που φημίζεται για τα υψηλής ποιότητας γεωργικά της προϊόντα.
  
Με τον σύγχρονο τεχνολογικό της εξοπλισμό, είναι σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σε συσκευασία, της σύγχρονης διαρκώς μεταλλασσόμενης αγοράς.
  
Η εταιρεία διαθέτει υποκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας 1000τμ με ψυγεία και χωρο αποθήκευσης ξηρού φορτίου.
  
Το σύστημα υποστηρίζεται από ομάδα γεωπόνων απ' όλη την Ελλάδα - οι οποίοι ξεκίνησαν από απλοί βιοκαλλιεργητές - η οποία προσφέρει σήμερα στην αγορά γνήσια πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα με καλύτερη γεύση, περισσότερα θρεπτικά στοιχεία και απαλλαγμένα από συνθετικά αγροχημικά.
  
Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητους χώρους 3500τ.μ., ψυγείο, συσκευαστήριο νωπών φρούτων και λαχανικών, γραμμή κομμένης και πλυμένης σαλάτας, καθώς και στόλο μεταφορικών μέσων ώστε να εξασφαλίζει την άμεση και ταχύτατη μεταφορά των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα.
  
Σήμερα η Βιοαγρός παράγει μεγάλη ποικιλία νωπών φρούτων και λαχανικών τα οποία συσκευάζει και προωθεί στις αγορές της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό. Για το σκοπό αυτό συνεργάζεται με πολλά βιολογικά αγροκτήματα και με ομάδες βιοκαλλιεργητών σε όλη την Ελλάδα, έτσι ώστε να διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων καθώς και συνεχή παρουσία στην αγορά.
  
Εκτός τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά ο Βιοαγρός παρέχει και σειρά επιλεγμένων ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων, όπως παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, φέτα, κομπόστες, όσπρια, κονσέρβες λαχανικών, ούζο, κρασί, τουρσί και άλλα.
  
Η πολυετής εμπειρία μας, το υψηλό οργανωτικό επίπεδο και η πανελλαδική μας εμβέλεια εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα για κάθε συνεργάτη χονδρέμπορο, αλυσίδα καταστημάτων, supermarket, catering.
  
Βιοαγρός
Βασ. Παύλου 2 Κρύα Βρύση Πέλλας 583 00
Τηλ.: 23820-81660-1, 23820-61987 / Fax.: 23820-63827
 
Αθήνα:
Βιοδιατροφική
Αγ. Αννης 6Α Ρέντη 188 33
Τηλ.: 210-4250301 / Fax.: 210-4250305
 
 
 
  
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.