ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ χονδρική πώληση βιολογικών προϊόντων - διανομές

biokarpos-dianomes banner
 
ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ. Χονδρική πώληση βιολογικών προϊόντων
Η ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2006 και έχει την έδρα της στο Μαλαντρένι Αργολίδας, στη Βόρεια Πελοπόννησο, στη καρδιά μίας ευρύτερης περιοχής, η οποία φημίζεται για τα εύφορα εδάφη και το άριστο κλίμα της.
 
Οι ρίζες της εταιρείας ξεκινούν από τον προπάππου της οικογένειας, τον Μιχαήλ Μαυρόγιαννη, ο οποίος με μεράκι και αγάπη ξεκίνησε την δημιουργία της ιδιόκτητης βιολογικής φάρμας, έκτασης άνω των 400 στρεμμάτων αυτή τη στιγμή.
 
Σήμερα η εταιρεία προμηθεύοντας τις μεγαλύτερες αλυσίδες super market, καθώς και πάνω από 200 καταστήματα βιολογικών προϊόντων και delicatessen, είναι από τους πιο καταξιωμένους προμηθευτές σε βιολογικά προϊόντα στην Ελλάδα.
 
Εξίσου σημαντική είναι και η δραστηριότητα της ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ στο εξωτερικό, η οποία βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη, γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους.
 
Πέραν την μαναβικής, το 2013 η εταιρεία μας επέκτεινε την γκάμα των προϊόντων της, προσθέτοντας ελληνικά βιολογικά προϊόντα ξηρού φορτίου καθώς και προϊόντα εισαγωγής από αναγνωρισμένες εταιρείες του εξωτερικού.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον η ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ αξιοποιώντας την εμπειρία της, έχει εισέλθει δυναμικά στην αγορά, δημιουργώντας εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας με την σφραγίδα “ΕυBio”.
 
Η εταιρεία, με γνώμονα την έγκυρη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της, έχει επενδύσει στην δημιουργία ιδιόκτητου στόλου φορτηγών ψυγείων, διανέμοντας καθημερινά σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, πλήρη γκάμα βιολογικών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας.
 
Η οικογένεια της ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ με απόλυτη πίστη και αγάπη στην αξία της υγιεινής διατροφής, συνεχίζει το έργο των προγόνων της και εξελίσσεται συνεχώς, ακολουθώντας τις ανάγκες της κάθε εποχής.
 
Βιοκαρπός
12 χλμ. Άργους – Στέρνας, Μαλαντρένι 212 00
Τηλ.: 27510-77222 / Fax.: 27510-77420
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2022 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.