ΤΣΙΜΠΡΑΓΟΣ Κ. ΑΕ βιολογικά αυγά

tsimpragos-banner
 
tsimpragos-ph
Στο κτήμα της Κ. Τσιμπραγός ΑΕ στην ορεινή περιοχή των Γωνιών Μαλεβιζίου Κρήτης που βρίσκονται στους πρόποδες του Ψηλορείτη, φιλοξενούνται κότες που ζουν σε φυσικό περιβάλλον.
 
Εκεί παράγονται τα Αυγά Βιολογικής Γεωργίας Τσιμπραγός, ελεγμένα και πιστοποιημένα από τον εγκεκριμένο από το κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση, Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ.
 
Οι όρνιθες τρέφονται μόνο με πιστοποιημένα βιολογικά σιτηρά.
 
Βρίσκονται ελεύθερα μέσα στις εγκαταστάσεις έχοντας συνεχή επαφή με το φυσικό περιβάλλον, στο λόφο της φάρμας της Κ. Τσιμπραγός ΑΕ.
 
Η Κ. Τσιμπραγός ασχολείται τα τελευταία 30 χρόνια με τον κλάδο της πτηνοτροφίας, η φιλοσοφία της, δομείται στο πλαίσιο της οικογενειακής επιχείρησης, όπου ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι δραστηριοποιούνται μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο σε επίπεδο ποιότητας του προϊόντος όσο και στην εξυπηρέτηση των πελατών.
 
Όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, παραγωγή, ωοσκόπηση, συσκευασία των αυγών, πιστοποιούνται με ISO 22000:2005 από τον ανεξάρτητο οργανισμό παροχής υπηρεσιών ελέγχου, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων, TÜV AUSTRIA Hellas.
 
Η εταιρεία βασίζεται μόνο στη δική της παραγωγή αυγών υψηλής ποιότητας τα οποία μπορείτε να βρείτε στην αγορά της Κρήτης και του Λεκανοπεδίου Αττικής, με συνεχή προσπάθεια να βρίσκονται όλο και πιο κοντά σας, όλο και σε περισσότερα καταστήματα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από την παραγωγή στο πιάτο σας, πάντοτε φρέσκα.
 
Ο σεβασμός του καταναλωτή, και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, είναι ο στόχος αλλά και η εγγύηση της εταιρίας.
 
Κ. Τσιμπραγός ΑΕ
Γωνιές Μαλεβιζίου Ηράκλειο Κρήτης 740 51
Τηλ.: 2810-251520 / Fax.: 2810-251774
 
Υπ/μα Αγ. Ιωάννη Ρέντη
Β' πτέρυγα Αγορά καταναλωτή Κέννεντυ 1
Τηλ.: 211-4076729

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οδηγός αγοράς

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.