ΚΤΗΜΑ ΑΦΟΙ ΜΗΛΙΟΥ Βιολογικά κηπευτικά εποχής / βιολογικά λαχανικά

ktima-miliou-banner
 
Κτήμα Αφοί Μήλιου
Βιολογικές Καλλιέργειες Δράμα / Βιολογικά κηπευτικά εποχής
 
Από το 2008 στο κτήμα ΑΦΟΙ ΜΗΛΙΟΥ που βρίσκεται στο Φωτολίβος Δράμας, καλλιεργούμε με βιολογικό τρόπο λαχανικά εποχής.
 
Η οικογένεια μας με αγάπη για την φύση και χρησιμοποιώντας πάντα φυσικές μεθόδους (ενεργούς μικροοργανισμούς, κομπόστ, εκχυλίσματα βοτάνων), παράγει μεγάλη γκάμα λαχανικών, τα οποία διαθέτουμε στις λαϊκές αγορές στην Δράμα και την Καβάλα, καθώς και στις βιολογικές λαϊκές της Θεσσαλονίκης (κάθε, Τετάρτη και Σάββατο).
 
Ακόμα, τα προϊόντα μας θα τα βρείτε και στο κατάστημα μας “Χωράφι στο Ράφι” μαζί με μεγάλη ποικιλία τυποποιημένων βιολογικών προϊόντων. Το κατάστημά μας εδρεύει Αγίων Αναργύρων 2 στην Δράμα.
 
Όλα τα προϊόντα που καλλιεργούμε πιστοποιούνται από την ΒioHellas
Βιολογικές Καλλιέργειες
Η Βιολογική Καλλιέργεια είναι μια μέθοδος καλλιέργειας η οποία ελαχιστοποιεί ή αποφεύγει πλήρως τη χρήση συνθετικών λιπασμάτων και ζιζανιοκτόνων, ρυθμιστών ανάπτυξης των φυτών, ορμονών καθώς και πρόσθετων ουσιών στις ζωοτροφές. Οι βιολογικοί καλλιεργητές βασίζονται σε αμειψισπορά (εναλλαγή φυτών για συγκομιδή), υπολείμματα συγκομιδών, αγρανάπαυση, ζωικά λιπάσματα (κοπριά) και μηχανική καλλιέργεια για τη διατήρηση της παραγωγικότητας του χώματος, τον εμπλουτισμό του με θρεπτικές ουσίες για τα φυτά καθώς και για τον έλεγχο των ζιζανίων, εντόμων και παράσιτων.
 
Η Βιολογική Καλλιέργεια συχνά συνδέεται με την υποστήριξη αρχών πέρα από την καλλιέργεια, όπως το Δίκαιο Εμπόριο (Fair Trade) και τη διαχείριση του περιβάλλοντος.
 
Τα βιολογικά λαχανικά σε σχέση με τα συμβατικά, διαφέρουν στην γεύση αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι τα συμβατικά λαχανικά καταστρέφουν τις βιταμίνες και το φυτό.
 
Τα βιολογικά λαχανικά δίνουν μακροβιότητα, ενισχύουν τον οργανισμό με τις πλέον απαραίτητες βιταμίνες όπως A και C που βοηθούν στην ανάπτυξη των κυττάρων, παρέχουν τις πολύτιμες φυτικές ίνες απαραίτητες για την καλή πέψη και τη σωστή απορρόφηση των βιταμινών, καταπολεμούν πολλές ασθένειες και για πολλούς αποτελούν το σημαντικότερο είδος διατροφής.
 
Κτήμα Αφοι Μήλιου
Φωτολίβος Δράμας 661 00
Τηλ.: 25215-50599
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οδηγός αγοράς

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.