ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΑΕ βιολογικοί χαλβάδες

kandilas-xalvas-b
 
kandylas-xalvas-fΗ εταιρεία "Σ. ΚΑΝΔΥΛΑΣ Α.Ε." είναι μία επιχείρηση με μακρά παράδοση στο χώρο της παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων.
 
Ο προπάππους του σημερινού διαχειριστή, καταγόταν από τη Σμύρνη. Διατηρούσε εργοστάσιο επεξεργασίας σταφίδας, οινοπνεύματος, πετιμεζιού ταχινιού και σησαμέλαιου.
 
Μετά την Μικρασιατική καταστροφή ο παππούς Ιωάννης Κανδύλας ήρθε στη Θεσσαλονίκη όπου το 1927 δημιούργησε εργαστήριο παραγωγής καραμέλας, βάφλας, χαλβά και διαφόρων άλλων ζαχαρωδών προϊόντων.

Το 1940 το εργοστάσιο καταστράφηκε από πυρκαγιά και ο Ιωάννης Κανδύλας εγκαταστάθηκε στη Βέροια, όπου με τον υιό του Νικόλαο, πατέρα του σημερινού ιδιοκτήτη, συνέχισαν την παραγωγή ταχινιού, χαλβάδων και λουκουμιών σε τοπικό επίπεδο.

Το 1981 αναλαμβάνει τη διοίκηση της επιχείρησης ο εγγονός και σημερινός διαχειριστής Στυλιανός Κανδύλας, διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων με την προσθήκη σιροπιαστών γλυκών, βιολογικών, αλλά και άλλων κατηγοριών προϊόντων.

Η επιχείρηση αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες των καιρών, υλοποίησε επενδυτικό σχέδιο με την κατασκευή νέας παραγωγικής μονάδας με στεγασμένους χώρους 5500 m2, όπου εκτός από τα ήδη παραγόμενα προϊόντα προστέθηκαν και άλλες κατηγορίες τροφίμων όπως είναι το παστέλι, οι μαρμελάδες, τα γλυκά του κουταλιού.

Η επιχείρηση εφαρμόζει σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας τροφίμων EN ISO 22000:2005.

Ήταν και παραμένει πρώτο μέλημα της επιχείρησης αλλά και των στελεχών της σε όλα τα τμήματα, η παραγωγή παραδοσιακών - χειροποίητων προϊόντων με υψηλά ποιοτικά standards, τόσο σε επίπεδο επιλογής πρώτων υλών και συνθηκών υγιεινής στους χώρους παραγωγής, όσο και σε επίπεδο επιλεγμένων συσκευασιών παντρεύοντας την παράδοση με τη νέα τεχνολογία.

Η φιλοσοφία του επιχειρηματία περί συνεργασίας τόσο στο υφιστάμενο πελατολόγιο όσο και σε αυτό που επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε, βασίζεται στη δημιουργία σχέσεων συνεργασίας και αμοιβαίου οφέλους σε βάθος χρόνου.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ:
-Βιολογικός χαλβάς Βέροιας χειροποίητος από σησάμι με άρωμα βανίλια
-
Βιολογικός χαλβάς Βέροιας χειροποίητος από σησάμι ολικής αλέσεως
-Βιολογικός χαλβάς Βέροιας χειροποίητος από σησάμι με αμύγδαλο
-Βιολογικός χαλβάς Βέροιας χειροποίητος από σησάμι με κακάο
-Βιολογικός χαλβάς Βέροιας χειροποίητος από σησάμι ολικής αλέσεως με σταφίδες

Κανδύλας ΑΕ
6,5 χλμ Βέροιας – Νάουσας 591 00
Τηλ.: 23310-28869 / Fax: 23310-74600

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οδηγός αγοράς

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.