ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ βαλσαμέλαιο / σπαθόλαδο

elaiones-sakellaropoulou-balsamelaio
 
ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ 100% φυσικό βαλσαμέλαιο / σπαθόλαδο, με βιολογικό ελαιόλαδο.
 
Βαλσαμέλαιο (Βαλσαμόλαδο ή Σπαθόλαδο ή Έλαιο Υπερικού) από τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου.
 
Στην περιοχή της Σπάρτης, στην Λακωνία, βρίσκονται οι βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου. Εκεί, συνεργαζόμενοι με την φύση και την παράδοση, με σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό και με ιδιόκτητους ελαιώνες, παράγουν βιολογικά προϊόντα ελιάς.
 
Οι ελαιώνες Σακελλαρόπουλου έχουν συνολικά 95 διεθνή βραβεία γεύσης και ποιότητας για τα εξειδικευμένα ελαιοπροϊόντα τους, από παγκόσμιους αναγνωρισμένους διαγωνισμούς.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου παράγουν κορυφαία εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, βιολογικής καλλιέργειας, βραβευμένα για την ποιότητα τους και αναγνωρισμένα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
 
Έχοντας λοιπόν, αυτή την βιολογική άριστη πρώτη ύλη, σε συνδυασμό με την παράδοση του τόπου και τις συνταγές των αρχαίων Σπαρτιατών, παράγουν 100% φυσικό βαλσαμέλαιο (σπαθόλαδο ή έλαιο υπερικού) με άθερμο βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
 
Το βαλσαμέλαιο παράγεται από την συλλογή αυτοφυούς άγριου ορεινού φρεσκοανθισμένου φυτού βάλσαμου (βαλσαμόχορτο ή σπαθόχορτο ή υπερικό) – σε υψόμετρο 1200 μέτρα στην ορεινή Λακωνία – την κατάλληλη εποχή, σε συνδυασμό με άθερμο βιολογικό ελαιόλαδο παραγωγής των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, σε μορφή φυσικής εξανθοσμίας που επιδέχεται ελάχιστη έκθεση στον ήλιο για να μην καταστραφούν τα συστατικά του βιολογικού ελαιόλαδου (αποφυγή φωτοξείδωσης) και σε ελεγχόμενα χαμηλή θερμοκρασία εξανθοσμίας (άθερμο για την αποφυγή θερμοοξείδωσης).
 
Αυτά είναι τα μικρά «μυστικά» στην παραγωγή του φυσικού βαλσαμέλαιου με βιολογικό άθερμο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Εξάλλου, η κορυφαία ποιότητα του φαίνεται και από την χρωματική διαφορά που έχει σε σχέση με πολλά βαλσαμέλαια που κυκλοφορούν.
 
Το βαλσαμέλαιο φυσικής εξανθοσμίας υπόκειται αποκλειστικά σε φυσική καθίζηση χωρίς κανενός είδους χημική η μηχανική επεξεργασία (φιλτράρισμα) και έχει μεγαλύτερη χρονική διάρκεια παραγωγής σε σχέση με τα κοινά βαλσαμέλαια. Το 100% φυσικό βαλσαμέλαιο με βιολογικό άθερμο ελαιόλαδο των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου είναι πλούσιο σε υπερφορβίνη και υπερικίνη, χωρίς να είναι οξειδωμένο - το κοινώς λεγόμενο ταγγισμένο βαλσαμόλαδο.

Στον τελικό έλεγχο της υψηλής ποιότητας του άθερμου βαλσαμόλαδου προβαίνουμε σε πλήρη δερματολογικό έλεγχο και έλεγχο αλλεργιογόνων ουσιών, σε διαπιστευμένα εργαστήρια, για να διασφαλίσουμε ότι το βαλσαμέλαιο ή σπαθόλαδο με άθερμο βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου είναι από τα κορυφαία βαλσαμέλαια της ελληνικής φύσης. Απευθείας από την γη των αρχαίων Σπαρτιατών που το χρησιμοποιούσαν σε πολλές περιπτώσεις με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Video:

 
Συλλογή Χειροποίητη
• Άγριο αυτοφυές βάλσαμο
• Πάρνωνας, 1200μ.
• Σε άθερμο βιολογικό ελαιόλαδο
• Φυσική Καθίζηση
• Δερματολογικά Ελεγμένο
• Συνταγή Βαλσαμελαίου Αρχαίων Σπαρτιατών

Το βαλσαμέλαιο ή σπαθόλαδο χρησιμοποιείται* ως επουλωτικό, αντισηπτικό,
αναλγητικό, ηρεμιστικό, αντιμικροβιακό, αντιφλεγμονώδες, καταπραϋντικό
και τονωτικό.
 
Εξωτερικά σε επούλωση γαστρικών και στομαχικών ελκών, σε κάθε είδους εξωτερικές πληγές, τραύματα, κοψίματα, εγκαύματα, πόνους μέσης, ισχιαλγίες, μυαλγία, λουμπάγκο, εξαρθρώσεις και ρευματισμούς.
 
Κατάλληλο* για κράμπες, πιασίματα, ψύξεις, ημικρανίες, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, σε πληγές λόγω ακινησίας στο κρεβάτι (κατάκλισης), δερματίτιδες, τσιμπήματα εντόμων, έλκη φλεβών, εμμηνόπαυση και προεμμηνορροικό σύνδρομο.
 
Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου
Σκούρα Σπάρτης Λακωνία 231 00
Τηλ.: 27310-81118
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.