ΤΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ / ΟΙΚΟΣ ΚΑΖΑΚΗ βιολογικά ντολμαδάκια

ntolmadakia-mariannas-m

ntolmadakia-mariannas-prΤα Ντολμαδάκια της Μαριάννας είναι το πλέον πρόσφατο προϊόν της Μαριάννας Καζάκη.
 
Η παρασκευή τους ξεκίνησε μόλις το χειμώνα του 2005, μετά από φορτική πίεση φίλων και γνωστών που ήθελαν να μπορούν να απολαμβάνουν την αυθεντική γεύση χωρίς κόπο.

Η πρώτη δοκιμαστική παρτίδα έγινε ανάρπαστη σε κατάστημα delicatessen στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έτσι, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη συνεχή παραγωγή του προϊόντος.

Η ξεχωριστή ποιότητά του οφείλεται φυσικά το γεγονός ότι παράγονται με τα Αμπελόφυλλα Της Μαριάννας αλλά και πάντα σύμφωνα με την πετυχημένη συνταγή της Μαριάννας. Τα ντολμαδάκια της Μαριάννας είναι ντολμαδάκια χωρίς κιμά.

Τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας παράγονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Αμπελουργικού Οίκου Καζάκη στη Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής. Τα συστατικά έρχονται κάθε μέρα με ξεχωριστές παραλαβές, ώστε να είναι πάντα φρέσκα, ενώ ο χυμός λεμονιού είναι φρεσκοστυμμένος. Τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας δεν περιέχουν κανένα συντηρητικό.

Βιολογικά Προϊόντα:
-Βιολογικά αμπελόφυλλα
-Βιολογικά ντολμαδάκια
-Βιολογικές πίτες
-Βιολογικές αμπελοκορφές
-Βιολογικά γλυκά κουταλιού
-Βιολογικό πετιμέζι
-Βιολογικές μαρμελάδες
-Βιολογικές κομπόστες
-Βιολογικό πετιμέζι

Profile... 
Τα προϊόντα μας παράγονται στους ιδιόκτητους αμπελώνες της οικογένειας Καζάκη, έκτασης περίπου 80 στρεμμάτων, στη Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε στην καλλιέργεια αλλά και την παρασκευή τους συνδυάζουν τη σύγχρονη γεωπονική τεχνογνωσία με τις παραδοσιακές συνταγές των παππούδων και των γιαγιάδων μας, όπως τις φέρανε μαζί τους από τη Μικρά Ασία, την Ανατολική Θράκη και την Αρμενία.

Γι αυτό άλλωστε όλα τα αμπέλια μας είναι ποικιλίας "Σουλτανίνα" που δίνει μαλακό και εύγευστο φύλλο, παρά τη μικρή απόδοση σε σταφύλι.

Βιολογικά...
Ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του '90 μετατρέψαμε τα αμπέλια μας σε βιολογικά. Παρά το υψηλό συγκριτικά κόστος της βιολογικής καλλιέργειας, πιστέψαμε ότι αυτή η μέθοδος αμπελουργίας μας ταίριαζε περισσότερο.

Όχι μόνο τα προϊόντα μας είναι αγνά, χωρίς χημικά λιπάσματα και άλλα βιομηχανικά πρόσθετα, αλλά είναι και πιο εύγευστα μια και τα αμπέλια μας μεγαλώνουν με τρόπο φυσικό, με σεβασμό στο περιβάλλον, δίνοντας προϊόντα απόλυτα ασφαλή για τον τελικό καταναλωτή.
Πιστοποιήσεις...
Εφαρμόζουμε συνεχώς και με μηδενική ανοχή σε παρεκκλίσεις τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, καθώς και μεθοδολογίες διασφάλισης ποιότητας ειδικά σχεδιασμένες για το δικό μας κλάδο και τη δική μας οικοτεχνία.

Οι προσπάθειές μας ελέγχονται τακτικά από τους αρμόδιους φορείς και πιστοποιούνται από τους αντίστοιχους θεσμούς. Τα βιολογικά αμπέλια και προϊόντα μας πιστοποιούνται από τη ΒιοΕλλάς (Α.Μ. 160287) ενώ το εργαστήριο και οι διαδικασίες ποιότητας που ακολουθούμε ελέγχονται από την QMSCert. Όλα τα προϊόντα μας υπόκεινται σε τακτικές εργαστηριακές αναλύσεις από τη Foodlab.

Τα Ντολμαδάκια Της Μαριάννας / Οίκος Καζάκη
1ο χλμ οδού Νέας Γωνιάς - Νέας Καλλικράτειας Καλλικράτεια 630 80
Τηλ.: 23990-20450 / Fax.: 23990-20451
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οδηγός αγοράς

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.