ΗΛΙΟΣ βιολογικά ζυμαρικά

ilios-zymarika-bio

ilios-zimarika-proiontaΗ Βιομηχανία Ζυμαρικών «ΗΛΙΟΣ» εμπλουτίζει την ήδη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων της και ενισχύει την πρωτοπόρο πορεία της.
 
Πάντα μέσα στις εξελίξεις της αγοράς, δραστηριοποιείται δυναμικά  σήμερα στην παραγωγή πιστοποιημένων βιολογικών ζυμαρικών.

Τα Βιολογικά Ζυμαρικά «ΗΛΙΟΣ» είναι άριστης ποιότητας και πλούσια σε γεύση από 100% σιμιγδάλι σκληρού σιταριού πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας.

Η επιλογή των πρώτων υλών γίνεται κάτω από αυστηρά κριτήρια σύμφωνα με τις αρχές και τους κανόνες του Κοινοτικού Θεσμικού πλαισίου και πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΟΚ) 2092/91, και η παραγωγή των ζυμαρικών γίνεται στις υπερσύγχρονες και πιστοποιημένες εγκαταστάσεις της, στην Μεταμόρφωση Αττικής.

Προχωρώντας σε συνεχείς επενδύσεις τόσο στη μονάδα παραγωγής, όσο και στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων, η Βιομηχανία Ζυμαρικών «ΗΛΙΟΣ» διαθέτει μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση παραγωγής και συσκευασίας ζυμαρικών.
 
Εχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων κατά ISO 22000:2005 (HA.C.C.P.) και Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2000, πιστοποιημένα από τον Διεθνή Φορέα TŰV AUSTRIA HELLAS.

Η πιστοποίηση της εταιρείας για την παραγωγή βιολογικών ζυμαρικών έχει γίνει από τον οργανισμό πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων ΔΗΩ.

Τα βιολογικά ζυμαρικά κερδίζουν όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη ακόμα και του  πιο απαιτητικού καταναλωτή, ο οποίος πλέον θέλει να προσέχει τη διατροφή του και  να γεύεται όχι μόνο ένα εύκολο, γρήγορο και θρεπτικό φαγητό αλλά και υγιεινό, απαλλαγμένο από χημικές ουσίες και φυτοφάρμακα, παρασιτοκτόνα ή άλλες ουσίες βλαβερές για την ανθρώπινη υγεία.

Επίσης, συνειδητά θέλει να γνωρίζει ότι το προϊόν που αγοράζει εκτός από το να είναι υγιεινό, έχει παραχθεί με ήπιες καλλιεργητικές μεθόδους που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και το οικοσύστημα, χωρίς τη χρήση χημικών και φυτοφαρμάκων  τα οποία επιβαρύνουν μακροπρόθεσμα όχι μόνο την υγεία του ανθρώπου αλλά και το έδαφος, το υπέδαφος και τον υδροφόρο ορίζοντα.

Τα βιολογικά ζυμαρικά «ΗΛΙΟΣ» αποτελούν την ιδανική πρόταση για υγιεινή, θρεπτική και νόστιμη ποικιλία στο καθημερινό τραπέζι. Έχουν απίθανη γεύση και αποτελούν ιδανική τροφή για όλη την οικογένεια.

Κυκλοφορούν σε μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων:
• σπαγγέτι Ν.6
• σπαγγετίνι Ν.10
• λιγκουίνι
• μακαρόνι Ν.3
• τριβέλι
• γράμματα & αριθμοί
• πέννες ριγέ
• κοφτό μακαρονάκι
• κριθαράκι.

Η Βιομηχανία ζυμαρικών «ΗΛΙΟΣ»  προσφέρει μια πλούσια γκάμα προϊόντων με υψηλή και σταθερή ποιότητα όπως άλλωστε αρμόζει στο όνομα «ΗΛΙΟΣ».

Ηλιος. Παναγιώτης Σπ. Δάκος ΑΒΕΕΖΤ
11 χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας Μεταμόρφωση 144 51
Τηλ.: 210-2840140-7 / Fax.: 210-2816787
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οδηγός αγοράς

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.