* ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ καταστήματα βιολογικών προϊόντων στον Πειραιά

mandragoras-banner

a-a-base-proionta-katheto-3Μπαχαράδικο και Μπακάλικο, εκλεκτά είδη διατροφής και σημείο συνάντησης πολιτισμών, καλούδια μικρών αλλά τολμηρών ελλήνων παραγωγών και σπάνια μπαχαρικά & βότανα από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου. Αυτός είναι ο ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ!
 
Με ιστορία 60 ετών, μια οικογένεια 3 γενεών, μέχρι σήμερα, επιμένει να αναζητά ότι πιο αυθεντικό και ποιοτικό μπορεί να υπάρχει στη διατροφή μας.
 
Από το 1955 στον Πειραιά και, από το 1963, σταθερά πια στη Γούναρη, στην κεντρική αγορά τροφίμων του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, ο ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ αποτελεί πόλο έλξης όσων εκτιμούν και απαιτούν τα καλύτερα υλικά για τα μαγειρέματά τους.
 
Και αυτή είναι η ιδιαιτερότητα του ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ. Η αναζήτηση «του καλύτερου» δεν τελειώνει ποτέ και τα κορυφαία προϊόντα διατροφής γίνονται σπουδαίοι θησαυροί γεύσεων και αρωμάτων στα ράφια του καταστήματος, ενθύμια από ένα ταξίδι χωρίς τέλος… σαν ιστορία σε καθημερινές συνέχειες…
 
Έτσι, μπαίνοντας στο μικρό Μπαχαράδικο του ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς την τεράστια ποικιλία των ειδών:
 
Bότανα γνωστά και κάποια δυσεύρετα και άγνωστα σε πολλούς, εξαιρετικά μπαχαρικά από όλες και για όλες τις κουζίνες του κόσμου, αιθέρια έλαια, ελιξίρια υγείας, συμπληρώματα διατροφής, φυσικά καλλυντικά και υπέροχα σαπούνια.
 
Δίπλα ακριβώς, στο Μπακάλικο του ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ, έχουν πάρει θέση οι καλύτεροι παραγωγοί με τις συλλογές των προϊόντων τους:
 
Αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά, ξηροί καρποί νωποί, όσπρια, ζυμαρικά, δημητριακά, μέλια, μαρμελάδες γαλακτοκομικά, αλλαντικά, τυριά ελιές και ελαιόλαδα, παξιμάδια και διάφορα άλλα νοστιμοφαγάκια, φτιαγμένα; Όπως τα σπιτικά, με μεράκι, προσήλωση στην ποιότητα και πάθος για το γευστικό αποτέλεσμα.
 
Με την πεποίθηση πάντα ότι η διατροφή είναι ο κυριότερος σύμμαχος της υγείας αλλά ταυτόχρονα και μία από τις σημαντικότερες απολαύσεις της ζωής, μέλημα των ανθρώπων του ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ είναι να προσφέρουν σε κάθε πελάτη, κάθε φορά, τη μεγαλύτερη ποικιλία, την ασύγκριτη ποιότητα, τον ενθουσιασμό των αισθήσεων, με την εγγύηση ενός ονόματος που, δεκαετίες τώρα, εμπνέει σταθερά εμπιστοσύνη.
 
Ωράριο Καταστήματος
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 8:00 – 16:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 8:00 – 20:00
 
Μανδραγόρας
Γούναρη 14-16 Πειραιάς 185 31
Τηλ.: 210-4172961
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οδηγός αγοράς

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.