AM HEALTH συμπληρώματα διατροφής - μελισσοθεραπεία - ανθοϊάματα

amhealth simpliromata

am-health-prH AM HEALTH ιδρύθηκε το 2006 από έμπειρα στελέχη του χώρου των συμπληρωμάτων διατροφής και γρήγορα εξαπλώθηκε στην ελληνική αγορά είτε δημιουργώντας ή είτε αντιπροσωπεύοντας σημαντικές εταιρείες όπως:
 
Σειρά προϊόντων Smile
Eίναι μια δυναμική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής που συνδυάζει την Ελληνική επιστημονική γνώση με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την κατασκευή τους.
 
Τα σκευάσματα υποστηρίζουν ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην επιστημονική βιβλιογραφία και την εμπειρία ετών της Ελληνικής επιστημονικής ομάδας.
 
Αφού σχεδιαστούν, κατασκευάζονται στην Ευρώπη χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες. Η σειρά επεκτείνεται διαρκώς με νέα καινοτόμα προϊόντα.
 
Τα προϊόντα πέραν την εγχώριας αγοράς διατίθενται και στο εξωτερικό αποδεικνύοντας ότι η Ελλάδα μπορεί.
 
MINAMI NUTRITION
H ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των Ω-3 με 12 εξιδικευμένα προϊόντα υψηλής συγκέντρωσης Ω3 και μοναδική τεχνολογία καθαρισμού EFPTM
 
Dynamic Enzymes
Οι ειδικοί στην ενζυμοθεραπεία
 
Vivomixx
H εταιρεία με τα προβιοτικά που έχουν αποδεδειγμένη δράση τεκμηριωμένη με κλινικές μελέτες
 
Quinton
Τα συμπληρώματα που ενσωματώνουν τις ευεργετικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού
 
Royal Green
Απομονωμένη πρωτεϊνη ορού γάλακτος, Ασταξανθίνη, Camu-Camu, Σπιρουλίνα, λάδι καρύδας, ζάχαρη καρύδας. H Royal Green χρησιμοποιεί μόνο συστατικά υψηλότερης ποιότητας.
 
Pronatura
Σειρα φυσικών προιόντων σε προσιτές τιμες με την υψηλότερη ποιότητα
 
Manuka Health
Θεραπευτικά μέλια Manuka απο τη Νέα Ζηλανδία και προιόντα που βασίζονται σε αυτά.
 
Αpitherapy
Η AM HEALTH εξειδικεύεται επίσης στον τομέα της Μελισσοθεραπείας (Apitherapy) με δεκάδες θεραπευτικά προιόντα η πρόπολη (π.χ. ΕυρωπαΙκή, Βραζιλίας, κολπικά υπόθετα), η γύρη, το ψωμί μέλισσας, ο βασιλικός πολτός, το Apipropolen - το ιδανικό προιόν για τον άνδρα - από εκχύλισμα προνύμφης κηφήνα, το δηλητήριο της μέλισσας σε κρέμα, προϊόντα για παιδιά, κλπ.
 
Prewett’s
Οργανικός Καφές ραδικιού - η εναλλακτική πρόταση στην καφείνη
 
Ανθοϊάματα Bach:
O Edgar Bach ήταν ένας Βρετανός γιατρός ομοιοπαθητικός, βακτηριολόγος και συγγραφέας, γνωστός για την ανάπτυξη μιας σειράς θεραπειών που ονομάζονται Bach Remedies, μια μορφή εναλλακτικής ιατρικής.
 
Βιολογική Aloe Arborescens της Von Der Weid
H Aloe Arborescens είναι ένα τελείως διαφορετικό είδος, με πολύ μεγάλη διαφορά στα θεραπευτικά ωφέλη συγκριτικά με τις υπόλοιπες και αυτό λόγω της πολύ μεγάλης διαφοράς στη περιεκτικότητα των δραστικών συστατικών.
 
RUDE Health
Τρόφιμα εναλλακτικής διατροφής όπως φυτικά γάλατα, granola, μπάρες χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και αλάτι, γκοφρέτες κ.τ.λ.
 
Altrient
Όλα τα προϊόντα Altrient Lypo-Spheric περιέχουν λιποσώματα κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας φωσφατιδυλοχολίνη (PC) που προέρχεται από λεκιθίνη σόγιας. Βιταμίνη C, R-ALA, GSH.

Το επιστημονικό τμήμα της εταιρείας είναι έτοιμο να βοηθήσει τόσο σε εξειδικευμένα αιτήματα ενημέρωσης που αφορούν ιατρούς, φαρμακοποιούς, όσο και απλούς καταναλωτές.
 
Το τμήμα διανομής προϊόντων ήδη βρίσκεται στη Πρώτη θέση με βάση τους χρόνους παράδοσης και την αποτελεσματικότητα εξυπηρέτησης.
 
Am Health
Πλάτωνος 138 Αθήνα 104 42
Τηλ.: 210-5136008
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2023 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.