BEYOND GRAPE SEED συμπλήρωμα κατά της γήρανσης / MED MELON

medmelon-grape-b
 
Beyond Grape Seed. 60 κάψουλες κατάλληλες και για χορτοφάγους
 
Το αντιοξειδωτικό, που είναι επιστημονικά δοκιμασμένο και κλινικά αποδεδειγμένο ότι ευεργετεί την υγεία μας.
 
Masquelier's OriginalOPC’s από σπόρους σταφυλιών, και επιπλέον cranberries και μύρτιλλα.
 
Αντιοξειδωτική φόρμουλα 20 φορές ισχυρότερη από τη βιταμίνη C και 50 φορές πιο ισχυρή από τη βιταμίνη Ε.
 
Ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό
Τα αυθεντικά Masquelier's OPC’s είναι είκοσι φορές πιο ισχυρά από τη βιταμίνη C και πενήντα φορές πιο ισχυρά από τη βιταμίνη Ε στην ικανότητα εξουδετέρωσης των ελεύθερων ριζών. Τα OPCs είναι ικανά να δώσουν ηλεκτρόνια στις ασταθείς ελεύθερες ρίζες και να τις εξουδετερώσουν χωρίς τον κίνδυνο να γίνουν αυτά τα ίδια ασταθή.
 
Επιδιορθώνουν το αγγειακό σύστημα
Το Beyond Grape Seed ενδυναμώνει ολόκληρο το αγγειακό δένδρο. Τα OPCs εμποδίζουν τη διαρροή αίματος από τα τριχοειδή αγγεία, δηλαδή τις ευρυαγγείες, από τα πόδια, τα μάτια και την επιδερμίδα, όπως επίσης μειώνουν την κατακράτηση των υγρών. Χωρίς τα OPCs τα αποδομητικά ένζυμα είναι ελεύθερα να επιτεθούν στη δομή των αγγείων.
 
Οι ελεύθερες ρίζες συνεχίζουν να εκφυλλίζουν αυτά τα αγγεία, δημιουργώντας ρωγμές οι οποίες γίνονται παγίδες για την κακή χοληστερίνη (LDL).
 
Εκεί η LDL προσελκύει ασβέστιο. Η χοληστερίνη και το ασβέστιο δημιουργούν μια πλάκα η οποία στενεύει τις αρτηρίες (αθηρωμάτωση) και ευνοεί τη δημιουργία θρόμβων.
 
Ενισχύει το κολλαγόνο
Το κολλαγόνο είναι σημαντικό δομικό στοιχείο των μυών, των τενόντων, των δοντιών, των ούλων, των ματιών, των συνδέσμων και των αιμοφόρων αγγείων.
 
Τα αυθεντικά Masquelier's ®OPC’s προσκολλώνται στο κολλαγόνο, μπλοκάροντας τις καταστρεπτικές ενέργειες των ενζύμων, όπως η κολλαγενάση.
 
Αυτή η προστατευτική δράση ενισχύει την πρωτεΐνη του κολλαγόνου βελτιώνοντας την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητά του.
 
Αν και τίποτε δεν μπορεί ολοκληρωτικά να εμποδίσει τη διαδικασία γήρανσης, το Beyond Grape Seed βοηθά σημαντικά στην αποτροπή της πρόωρης γήρανσης, ελαττώνοντας την καταστροφή του κολλαγόνου εξαιτίας των ελευθέρων ριζών.
 
Επιλέξτε το Beyond Grape Seed ®
Το αντιοξειδωτικό που είναι επιστημονικά δοκιμασμένο και βιβλιογραφημένο ότι ευεργετεί την υγεία μας.
 
Καρδιαγγειακό
Υποστηρίζει την καλή καρδιακή λειτουργία και διατηρεί φυσιολογική τη ροή του αίματος.
 
Κυκλοφορικό
Προάγει την υγεία του κυκλοφορικού, δυναμώνοντας τα τοιχώματα των αγγείων.
 
Επιδερμίδα
Βοηθά στη μείωση των ορατών σημαδιών της πρόωρης γήρανσης, όπως οι ρυτίδες και το ζαρωμένο δέρμα. Προστατεύει το κολλαγόνο από τα καταστρεπτικά ένζυμα και τις ελεύθερες ρίζες.
 
50 χρόνια έρευνας
Ο Dr. Jacques Masquelier, ένας ερευνητής επιστήμονας και ομότιμος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μπορντό στη Γαλλία, θεωρείται ως η κορυφαία αυθεντία στις ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες.
 
Ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε και απομόνωσε τα OPCs από τη φλούδα των πεύκων αρχικά, και ύστερα από τα κουκούτσια των σταφυλιών της ποικιλίας Semillon του Bordeaux, γνωστά σήμερα σαν Masquelier's ®OriginalOPCs.
 
Με το πέρασμα του χρόνου, προχώρησε στην εξέλιξη της τυποποίησης της εκχύλισης των OPCs και πήρε την πατέντα αυτής της αποκλειστικότητας.
 
Η εγγύηση ποιότητας και πιστοποίησης της Flora
Οι λέξεις «καινοτομία….εξαιρετική ποιότητα…προϊόντα φυσικής υγείας» και η εταιρεία Flora Manufacturing and Distributing Ltd έχουν ταυτιστεί στον Καναδά από το 1965.Και ο λόγος είναι η αφοσίωση άνευ συμβιβασμών να διατηρούμε την ποιότητα και τη δραστικότητα των πρώτων υλών μας.
 
Τα συμπληρώματα διατροφής που κατασκευάζει και διανέμει η Flora έχουν εγγύηση κορυφαίας ποιότητας και είναι απολύτως απαλλαγμένα από κάθε μολυσματικό παράγοντα.
 
Κάθε παρτίδα βοτάνων ελέγχεται πολλαπλά ώστε να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές κάθε προϊόντος για τα επίπεδα των ενεργών συστατικών του, χρησιμοποιώντας τις πιστοποιημένες κατά GMP παρασκευαστικές διαδικασίες, με άψογο τεχνολογικό εξοπλισμό και άρτιες κτιριακές εγκαταστάσεις.
 
Όλα τα προϊόντα της Flora κατασκευάζονται σύμφωνα με τα GMP πρότυπα (καλής κατασκευαστικής διαδικασίας).
 
MedMelon
Κίου 31 Καλαμαριά
Τηλ.: 2310-449441
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.